Kurucu Başkana Son Görev

Kurucu Başkana Son Görev

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Bedir Bayraktar, düzenlenen törenin ardından ebediyete uğurlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Bedir Bayraktar, düzenlenen törenin ardından ebediyete uğurlandı. Bayraktar’ın vefatı, ailesi, sevenleri ve parti teşkilatında büyük üzüntüye neden oldu.

Akçaabat’ta uzun yıllar siyasete ve toplumsal hayata katkı sunan Bayraktar için Akçaabat Mezarlık Camii’nde cenaze namazı kılındı. Törene CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, eski milletvekili Hüseyin Örs, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Bayraktar için partililer ve sevenleri taziye dileklerini iletti.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Köroğlu yaptığı paylaşımda “CHP Akçaabat Kurucu İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Bedir Bayraktar ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Tüm yakınlarının, sevenlerinin, partimizin ve şehrimizin başı sağ olsun. Akçaabat bir beyefendisini daha kaybetti” ifadelerine yer verdi.

cumhuriyet-halk-partisi-chp-akcaabat-kurucu-ilce-baskani-ahmet-bedir-bayraktar-duzenlenen-torenin-ardindan-ebediyete-ugurlandi3.jpg

cumhuriyet-halk-partisi-chp-akcaabat-kurucu-ilce-baskani-ahmet-bedir-bayraktar-duzenlenen-torenin-ardindan-ebediyete-ugurlandi1.jpg

cumhuriyet-halk-partisi-chp-akcaabat-kurucu-ilce-baskani-ahmet-bedir-bayraktar-duzenlenen-torenin-ardindan-ebediyete-ugurlandi2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.