Altıntepe'den 23 Nisan Mesajı

Altıntepe'den 23 Nisan Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe,  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını  dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe,  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını  dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Altıntepe mesajında şunları belirtti;

Geleceğimiz çocuklarımıza armağan edilen dünya üzerindeki ilk ve tek bayram olan ve milli bağımsızlığımızın en önemli timsali olarak kabul ettiğimiz Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılış yıldönümlerinde kutladığımız bir bayrama daha ulaşmış olmanın kıvancını yaşıyoruz.

Yarın, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayacağımız ülkemizde ve hatta tüm dünyada, çok çok önemli bir farkındalığı da inşaallah tüm halkımız çocuklarımızla birlikte yaşayacak. Bu bayramın çocuklarımız nezdinde ne kadar özel ve önemli olduğunu sanırım bu bayram haftasında tüm ebeveynler, anne ve babalar, dede ve nineler, amca, dayı, hala, teyze ve kardeşler çok daha derinden duymuş, daha ziyade hissetmiş, daha bir yürekten, gönülden hazırlıklar yapılmıştır. Ülke olarak da Cumhurbaşkanımız önderliğinde, Ziya Hocamızın kaptanlığında hiçbir hadisenin gölge düşüremeyeceği yetkinlikle yürütülen ve Bakanımız tarafından sürpriz olarak değerlendirilen nice etkinliklerle 100. Yıl coşkusunu tüm millet olarak yaşayacağız. En kayda değer farkındalık olarak öne çıkan etkinlikte ise 23 Nisan akşamı saat 21.00’de balkonlarda İstiklal Marşımızı hep birlikte söyleyecek, sesimizi adeta göklere değdireceğiz.

Hazır mıyız Türkiyem?!

Millet olarak topyekün mücadele neticesi tesis ettiğimiz barışı, zorlu şartlar sonrasında elde ettiğimiz bağımsızlığımızı tüm dünya çocuklarıyla birlikte paylaşıyor olmanın hazzı nice 100 yıllar devam edecek inşaallah!

Daha güçlenen, daha şahlanan, tam dünya lideri Türkiyemizin bugünlerde tüm dünyanın hissettiği ayak sesleri için Yüce Mevlamıza şükürler olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler