Akçaabat'ın Gururu Oldular

Akçaabat'ın Gururu Oldular

Akçaabat'ın Gururu Oldular

 Okul sporları yarışmalarında Trabzon’u temsil eden Yaylacık Ortaokulu Yıldız Kız Puanlı Atletizm Takımı,  31 Mayıs – 01 Haziran 2015 tarihleri arasında Adana ’da yapılan Türkiye Finalleri yarışmalarında dereceye girdi. Adana ’da yapılan Türkiye Finalleri yarışmalarında Yaylacık Ortaokulu Yıldız Kız Puanlı Atletizm Takımından Zülha Armutcu 100m. Yarışında Türkiye Birincisi oldu.

zulha.jpg         

Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Kahraman ‘ın çalıştırıcılığını yaptığı Zülha Armutcu,  Rümeysa Kırımlı, Ceren Akdemir, Semanur Armutçi, Ayfer Eeterm ve Ayşe Şentürk’ten oluşan okul kız atletizm takımı da takım halinde Türkiye on üçüncüsü oldu. 

Okul atletizm takımının başarısından ve özverili çalışmalarından dolayı beden eğitimi öğretmeni Murat Kahraman’ı ,Türkiye Birincisi olan Zülha Armutcu’yu ve okul takımını il ve grup yarışmalarından sonra  Adana da yapılan Türkiye Finallerine katılmasını sağlayan yıldız kız atletizm takımı sporcularını tebrik ederek kutlayan Okul Müdürü Yusuf KAYCİ ,Türkiye Finallerinde  takımımızı yalnız bırakmayan müdür yardımcısı Bünyamin Yılmaz’a , destek veren mahalle muhtarımız Hakan Karan’a,Akçaabat Belediye Başkanlığına ve Okul Aile Birliği Başkanlığına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler