Akçaabat yeni bir konseptle buluştu

Akçaabat yeni bir konseptle buluştu

Trabzon’un tanınmış mobilya mağazalarından olan Cihanoğlu Mobilya, yeni adresinde hizmete girdi.

Yıllarca Düzköy yolu üzerinde bulunan mağazalarında hizmet veren, birçoğu kendi ürettikleri mobilyalar olan ürünleri tüketicilere ulaştıran, Medet ve Cihangir Cihanoğlu kardeşlerin birlikte işlettiği, Cihanoğlu Mobilya, tasarım anlayışına kattığı farklı bir konseptle Akçaabat’ta açıldı. İlçenin Yaylacık mahallesi İlkadım caddesi üzerinde hizmete giren Cihanoğlu Mobilya’nın açılışı büyük bir görsel şölene sahne olurken, mağaza açılışına; Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi eski başkanı Şefik Türkmen ve Akçaabat esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ile çok sayıda davetli katıldı.

cihan1.jpg

Yeni mağazaları ve hizmetleri hakkında kısa bir açıklama yapan işletme sahiplerinden Medet Cihanoğlu, “ Tasarımın kalbi konumunda olan yenilikçi vizyonu ve özgün çizgisiyle üretim yapan Cihanoğlu Mobilya olarak evinizde mutlu yaşam alanları oluşturmak ilkesiyle çalışıyoruz. Bu bağlamda, müşterilerimizin hayallerini dikkate alarak, ‘Size özel tasarımlar’ diyoruz ve hayallerini süsleyen sadece onlara özel mobilyaları üretiyoruz. Koltuk takımları, salon takımları, yatak odası takımları, yemek odası takımları ve her türlü tek parça ve takım halinde mobilyalar mağazamızda yer alacak.” Dedi.

cihan4.jpg

Mağaza açılışında konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,”  Kendine has tasarımlarıyla böyle büyük bir mağazanın İlçemizde açılması bizim için onur vericidir.  Akçaabat her geçen gün büyüyor ve bu tarz mağazaların açılması ile gelişiyor. Mağazayı açan işletme sahiplerini kutluyorum hayırlı kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

cihan2.jpg

Açılış, kurdele kesiminin ardından sona ererken, Cihanoğlu Mobilya'ya ilk günden vatandaşlar  ilgi gösterdi.

cihan-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler