Akçaabat Lisesi'nden Büyük Başarı

Akçaabat Lisesi'nden Büyük Başarı

Trabzon’u Rize’de temsil eden Akçaabat Lisesi Futbol Takımı Grup’tan Çıkmayı Başardı.

 

Rize’de yapılan ve Trabzon'u Rize’de temsil eden Akçaabat Lisesi Futbol Takımı, büyük bir başarıya imza atarak gruptan çıkmayı başardı.

Beden eğitimi öğretmeni Tarık Elmas’ın çalıştırdığı Akçaabat Lisesi Futbol takımı, Rize’de yapılan karşılaşmalarda, Karabük Spor Lisesi’ni 1-0, Artvin Hopa Lisesi’ni 3-1 ve Gümüşhane Lisesi’ni 11-1’lik skorlar ile mağlup ederken tek mağlubiyetini ise Giresun Lisesi’ne karşı 5-2’lik skor ile aldı.

akcaabat-lisesi-futbol-takimi2.jpg

 

Bugün Giresun Lisesi ile 1.lik ve 2. lik maçına çıkacak olan Akçaabat Lisesi’nin futbol takımında, Haşim Gedikli, Samet Çolak, Hakkı Gedağaç, Oğuzcan Şentürk, Yalçın Kaba, Sinan Akaydın, Murat Aydın, Faruk Topsakal, Osman Bulut, Onur Kaan Sivrikaya, Haşim Gedikli, Samet Semerci, Doğukan Yılmaz, Mustafa Bozali, Emrullah Altun, Ramazan Topal ve Erdem Seyis’ten oluşuyor.

 

Takım antrenörü Tarık Elmas, Akçaabat Lisesi tarihinde ilkkez futbol takımının grup maçlarına gidip bir üst tura çıkmayı başardığını ve bunun gururunu yaşadıklarını ifade etti. Elmas, “Bu başarıda en büyük pay sahibi bizlere hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta okul  müdürümüz Mustafa Sarı’ya olmak üzere, bizleri yalnız bırakmayan Yılmaz Tokdemir ve Önder Atasoy’a teşekkür ediyorum” dedi.

 akcaabat-lisesi-futbol-takimi.jpg

Akçaabat Lisesi Futbol Takımı, Antalya veya Adana’da yapılacak olan yarı finalde ilimizi temsil edecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor