AK Parti'de Danışma Toplandı

AK Parti'de Danışma Toplandı

AK Parti'de Danışma Toplandı

AK Parti Akçaabat İlçe Yönetimi, Ekim ayı danışma toplantısını gerçekleştirdi.  Parti binasında bulunan Mustafa Cumur Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl başkan Yardımcıları Enes Aslan ve Hamit Bektaş, İlçe Başkanı Emre Akgün, eski İlçe Başkanı Osman Çavuş, Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, davetliler ve partililer katıldı.

sefik-turkmena.jpgemre-akgun-akcaabat-002.jpgak-parti-akcaabat-danisma-toplantisi1-001.jpg

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Emre Akgün, darbelerle yıkamadıkları ülkeyi son dönemde ekonomik olarak zayıflatmaya çalışanlara fırsat verilmediğini ifade ederek “"Bizi yıkamadılar, bölemediler ve diz çöktüremediler. Şimdi yapmak istedikleriyse, bu kadar darbeye karşı yüce milletimizin lideriyle birlikte ayakta dimdik durduğunu görenler ekonomik darbe yapmak istiyorlar. Buna da milletimiz asla izin vermeyecek” dedi.

Sıkıntılara Rağmen Yatırımlar Sürecek

Başkan Akgün, ülkenin ekonomik olarak zor günler geçirmesine karşılık yatırımların devam ettiğini belirttiği konuşmasında “Trabzon olarak yatırımları almaya devam ediyoruz. Şehir hastanesi için ihale aşama aşama devam ediyor. Akçaabat’a söz verdiğimiz Trabzon Üniversitesi’ni hayata geçirdik. Bazı yatırımlarda gecikme olabilir fakat bu yatırımlar mutlaka şehrimize kazandırılacak” dedi.

Yerel seçime de değinen Akgün “AK Parti olarak her zaman seçime hazırız. Biz parti olarak zaten her daim sahadayız. Şimdi yerel seçimler yaklaşıyor. Yine en iyi neticeyi almak için çalışacağız. Buradan bir uyarıda bulunmak istiyorum. Yerel seçimde aday adayı olan tüm arkadaşlar bizim için değerlidir. Tüm adaylar bizim adayımızdır. Hiçbir aday hakkında kötüleyici ve eleştiri içeren bir konuşma yapılmamasını istiyorum. Bunu tüm teşkilat mensuplarına da ilettim” dedi.

Danışma toplantısı yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler