ACILI OLDU

Olmayınca olmuyor…

Yine kaybettik, ligin dibine demir attık.

Futbolda altın kural vardır, kaçana değil atana bakacaksın.

Evet  ne yazık ki kaçan balık büyük oldu Sebat spor sayısız gol vuruşunu değerlendiremeyince sahasında oynadığı üçüncü maçından da puansız ayrılmak zorunda kaldı.

Hafta sonu deplasmanda Şeker spor karışsında aldığı bir puanla moral bulan kırmızı  beyazlılar  şeytanın bacağınım kırıp ligdeki ilk galibiyetini almak  için fatih stadyumunda doksan dakika elinden geleni yaptı ama gülen taraf konuk ekip İskenderun spor oldu.

Farklı bir oyun anlayışıyla sahada mücadele eden ekibimiz daha derli toplu bir oyun organizasyonuyla rakibi karşısında mücadele etti.Ama yukarıda söylediğim gibi  kaçana değil atana bakacaksın konuk ekip özellikle savunmada daha dikkatli oynadı  ve son dakikalarda bulduğu  golle üç puanı alan taraf oldu.

Sezona sil baştan kurduğu kadro ile giren kırmızı beyazlıları bundan sonraki haftalar zorlu geçeceğinin sinyallerini vermeye başladı.Deplasmanda oynadığı üç maçtan da puanla dönmesini bilen Akçaabat sebat spor ne yazık ki boş tribünler önünde yine sıfır çekti.

Tarihi şanla şerefle dolu camia  boş tribünlere oynamayı hak etmiyor.Bu gün tribünlerde sadece174 kişi vardı.Koskoca ilçenin ne belediye başkanı ne yetkili bir amiri vardı.

Yazık çok yazık  bu takımı bunu hak etmiyor.

Sonuç olarak sebat spor ligin altıncı haftası sonunda üç puanla son sırada ama bu takım üzerindeki kara bulutları kaldırıp eski günlere dönecektir benim inancım tamdır.

Son sözümde Akçaabatlılara siz bu takıma sahip çıkmasanız bile onlar bunu başaracak inanca sahipler..

Yürüyün gençler bizler her zaman yanınızdayız….

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.