Zorluoğlu Şoförleri Dinledi

Zorluoğlu Şoförleri Dinledi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Başkan Ali Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Zorluoğlu, minibüslerin değişimine Akçaabat’tan başlayacaklarını ve bunu Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile birlikte gerçekleştireceklerini ifade etti.

Konuyla ilgili görüş aldığımı Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, ziyaretin çok verimli geçtiğini ifade ederek şunları belirtti. “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı dinlemesi çok yerinde bir karar olmuştur. Şoför esnafımızın sorunlarını kendisine ilettik. Bu sorunları birlikte çözüme kavuşturacaklarını ifade etti. Şoför esnafı adına kendisine teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Ali Şentürk, “Başkan Murat Zorluoğlu’na sorunlarımızı ilettik. Bu sorunlarımızın başında S plaka araçlar ile ilgili bir harf grubu oluşturacaklarını ve bunu bir karara bağlayacaklarını belirtti. Ayrıca şoför esnafımızı zor durumda bıraka yaş sorunun da kurulacak bir komisyon ile yeniden değerlendirileceğini belirtti.  Taksiler ile ilgili bir modernizasyona gidileceğini ve bunun da Akçaabat’tan başlayacağını belirtti. Dolmuşların değişimi ve dönüşümü ile ilgili de bir çalışmanın devam ettiğini ve yapılacak değişimde muhatabın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olduğunu, belirtti. Herkesi dinleriz ama bizim muhatabımız Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olduğunu açıkladı” dedi.

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, Başkan Murat Zorluoğlu’na bir dosya verdiklerini ifade ederek “Başkanımız belediyenin içerisinde olmadığı bir projeye onay vermeyeceğinin sözünü bizlere verdi. Plaka sahibi esnafımız rahat olsun. Farklı alternatifler değerlendirilebilir. Bu değişime hep birlikte karar vereceğiz dedi” şeklinde konuştu.

akcaabat-soforler-odasi-003.jpgakcaabat-fotografi-hediye.jpg
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe'nin de yar aldığı ziyarette, Başkan Zorluoğlu'na Ortamahalle fotoğrafı hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler