Zorluoğlu Muhtarları Dinledi

Zorluoğlu Muhtarları Dinledi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat’ta muhtarlar ile bir araya geldi.

 

Akçaabat Belediyesi Hasan Saka Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun yanı sıra, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Büyükşehir ve Akçaabat Belediyesi daire amirleri katıldı.

Açılışta konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat’ı metropol bir ilçe olarak merkez ilçe gibi gördüklerini ve buna göre hizmetleri planladıklarını ifade etti. Akçaabat’ta yakın zamanda önemli hizmetler kazandıracaklarını da ifade eden Başkan Zorluoğlu “Akçaabat Trabzon’un Ortahisar’dan sonra nüfus olarak en büyük ilçesi. Sadece nüfus bakımından değil Trabzon’un bir merkez ilçesi olarak, metropol ilçesi olarak kabul ediyoruz. O bakımdan da tıpkı Ortahisar gibi Akçaabat’ı da hizmetlerimiz bakımından mutlaka dikkate almamız gereken bir ilçe olarak görüyoruz. Elbette ki diğer ilçelerimiz de diğer ilçelerimize de adaletli ve hakkaniyetli bir hizmet vereceğiz. Ama Akçaabat metropol olarak bir farkı var” dedi.

Zorluoğlu,  Akçaabat’a önemli hizmetler kazandıracaklarını açıklayan Murat Zorluoğlu “Akçaabat’ta mezbahane meselesi vardı. Bunla alakalı olarak 2020 programı olarak Düzköy yolu üzerindeki alanda mezbahaneden ziyade bir et kombinası olarak 2020 yılı içerisinde ihalesi yapılıp inşasına başlamayı hedefliyoruz. Bu eserin kazandırılmasında emeği geçen milletvekillerimize ve bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra, Akçaabat ‘Trabzon arasında daha konforlu bir toplu taşıma için Akçaabat Şoförler odasının güzel teklifleri var bunu da bugün görüşeceğiz. Orta mahalle yolunu inceleyeceğiz ” dedi.

 

5 yıllık stratejik planımızı yaptık. İlçelerimiz de nüfusları oranında hakkaniyetli olarak hizmetlerini alacaktır. Mahallelerimizin beton, asfalt, içme suyu ve kanalizasyon gibi hizmetleri önemli ölçüde tamamlamış olacağız. Bütün planımızı 5 yıllık plan çerçevesinde yapıyoruz. Akçaabat Belediye başkanlığı ile iyi ilişkiler içerisinde çalışıyoruz. Bu şekilde birbirimize güç veriyoruz.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler