Zorluoğlu da “Deniz Dolgusu Yapılmayacak” dedi.

Zorluoğlu da “Deniz Dolgusu Yapılmayacak” dedi.

Zorluoğlu da “Deniz Dolgusu Yapılmayacak” dedi.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ve Akçaabat Belediye Meclis üyesi Aslan Güner meclis toplantısında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na Akçaabat Sahilinde yapılması planlanan yol projesini sordu.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ve Akçaabat Belediye Meclis üyesi Aslan Güner ''Sebat Gençlikspor ikinci başkanı olarak Yavuz Selim için konusunda gösterdiğiniz hassasiyet için öncelikle size Ahmet Metin Genç Başkanıma ve katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum. Sayın Başkan sizin Akçaabatla ilgili fikirlerinizi ve bilgilerinizi almak istiyorum. Hemen hemen aynı yaşlardayız. Önce Van gölünde bir canavar vardı şimdi bizim Akçaabat sahillerimizde bir canavar dolaşıyor, yol canavarı. Sizin Akçaabat'ta seçim öncesi yaptığınız toplantıları takip ettim. Akçaabat'ta, Akçaabatlıların fikir birliği olmadan karar alınmayacağını söylediniz. Ayrıca toplantıda güvenilir bir belediye başkanı olma çabasında olduğunuzu bu konuda hassas olacağınızı söylemiştiniz. Bende size güvenen bir Akçaabatlı olarak sormak isterim. Sahilden geçecek yol konusu şuanda ne durumda. Sayın başkanım iki kavşakla ilgili çalışmalar yapacağımı söyledi. Bu yolla ilgili soruya şuanda öyle bir şey yok dedi. Sizde seçim öncesi bölge ve kara yolları müdürünü arayıp böyle bir şey olmadığını söylemiştiniz. Ama bu konu gündemden düşmüyor. Şuan genç bir belediye başkanımız var. Çevre Mühendisi başkanımızın sahilde yaptığı çalışmalar takdire şayan. Bende bunların heba olmaması adına Akçaabatlılar adına sizden son ve net bilgiler rica ediyorum.'' dedi.

 

Zorluoğlu '' Akçaabat'ta ki sahil yolu meselesi ile ilgili konu en yetkili kişiye soruldu. Bunla ilgili kesinleştirilen bir proje olmadığını alternatifler üzerinde çalıştıklarını ön fizibilite çerçevesinde çalışma yapıldığını neticesinde bunları tamamladıktan sonra şehrin dinamikleri ve siyasileri ile birlikte oturup Akçaabat'lılarla karar verileceğini söyledi. Bende ona aynen katılıyorum. Bu konu sıklıkla gündeme geliyor ama nasıl geldiğini bilmiyorum. Bende bu işi yakından takip ediyorum. Seçimlerde Akçaabat'ta Kent Konseyinde ne söylemişsem şimdide söylediklerimin arkasındayım.''diye konuştu.

trabzon-buyuksehir-belediyesi-meclis.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler