Zorluoğlu Akçaabat'taydı

Zorluoğlu Akçaabat'taydı

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu Akçaabat'taydı

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ilçe ziyaretlerine Akçaabat ile devam etti. Akçaabat ilçesinde partililer tarafından sevgi gösterisiyle karşılanan Zorluoğlu karşılamadan sonra ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı. Akçaabat Kaymakamlığını ve Akçaabat Belediyesini de ziyaret eden Zorluoğlu ardından Akçaabat halk pazarını gezdi. Akçabaatlı hemşehrileriyle kucaklaşan Zorluoğlu, "Trabzonumuz'un en büyük ikinci ilçesi olan Akçaabat'ta karşılaştığım manzara memnuniyet verici oldu. Teşkilatımızın enerjisinin yanı sıra vatandaşlarımızın gülen yüzü ve gönülden muhabbeti bizlerin motivasyonunu arttırmaktadır. Burada gördüğümüz sinerji Trabzon'un geneline yayılacağı gibi seçimden sonra da devam edecektir. Her ilçemizde gönül belediyeciliği en önemli görevimiz olacaktır. Yatırımlar, projeler ve asli vazifelerimizi AK Parti hükümeti olarak en iyi şekilde yerine getirdik ve aynı kararlılıkla milletimiz için çalışacağız. Önemli olan vatandaşımızın gönlünde, sözünde ve duasında yer almaktır. Bunu da Allah'ın izniyle hep birlikte başaracağız. Ortak akla, istişareye ve muhabbete önem verip bu minvalde gelişime ve değişime devam edeceğiz. Akçaabat'taki bu güzel program için teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

ak-parti-trabzon-buyuksehir-adayi-zorluoglu1.jpgak-parti-trabzon-buyuksehir-adayi-zorluoglu2.jpgak-parti-trabzon-buyuksehir-adayi-zorluoglu3.jpgak-parti-trabzon-buyuksehir-adayi-zorluoglu4.jpg

Şehit Gökhan Uzun'un ailesini de ziyaret eden Zorluoğlu'na Akçaabat programında eşi Sevcan Zorluoğlu hanımefendi, AK Parti İl Yöneticileri, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Akçaabat Başkanvekili Hüseyin Altıntepe ve teşkilat mensupları eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler