Zorluoğlu Akçaabat'ta Konuştu

Zorluoğlu Akçaabat'ta Konuştu

Zorluoğlu Akçaabat'ta Konuştu

.

Cumhur İttifakı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Nuri Ekim’in proje tanıtım toplantısına katılmak üzere Akçaabat’a giden Zorluoğlu, gittiği bu ilçelerde de hemşehrilerine bu doğrultuda beyanlarda bulundu. Zorluoğlu, Ekim’in proje tanıtım toplantısında Akçaabat için planlanan projeleri oldukça beğendiğini söyledi.

“GÜVENİLİR BİR BAŞKAN OLMAYI HEDEFLİYORUM”

Toplantıya katılanlara hitabında, seçimlere bir haftaya yakın bir zaman kaldığını ve sonrasında demokrasi bayramı yaşayacaklarını anlatan Zorluoğlu, “Projelerimi daha önce kamuoyu ile paylaşmıştım. En büyük projem yeni yönetim anlayışımız olacak. Adalet ve hakkaniyeti öne çıkarıyorum. Öte yandan güvenilir bir belediye başkanı olmayı hedefliyorum” dedi.

zorluoglu-akcaabata.jpg

“BÜYÜKŞEHİRDE SAĞLAM BİR EKİP KURACAĞIZ”

Büyükşehir Belediyesi’nde sağlam bir ekibe ihtiyaç duyulduğunu belirten Zorluoğlu, “Sağlam bir ekip kurma çalışmalarını yapıyoruz. Ehliyet ve liyakat konusuna çok önem veriyoruz. Yükümüzü alacak bir ekip kuracağız. Akçaabat ile ilgili özel dokunuşlarımız olacak. Turizm başta olmak üzere, çevre alt yapı projeleri ve Akçaabat'tan Yomra'ya kadar uzanacak hafif raylı sistem projelerimiz ilçenin değerini daha da artıracak. Biliyorsunuz; Akçaabat kültür-sanat şehridir. Akçaabat’ta daha fazla müzik, daha fazla şiir, daha fazla tiyatro etkinliği düzenlenecek. Öte yandan Moloz’dan Akçaabat’a kadar sahil düzenlemesi yapılacak” ifadelerini kullandı.

Önemli Bir Sıkıntı Tarihe Karışacak

Zorluoğlu “Akçaabatlının bir sıkıntısı var. Akçaabatlı vatandaşlarımız havaalanına, kanuni hastanesine ve diğer kısımlara gitmek istese birkaç araç değiştirmek zorunda. Biz bunu göreve geldiğimizde 3 ay içerisinde bu sorunu halledeceğiz ve bu meseleyi tarihe karıştıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset