Zorluoğlu "Akçaabat Hak Ettiği Payı Alacak"

Zorluoğlu "Akçaabat Hak Ettiği Payı Alacak"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli ve Akçaabat’ın mahalle muhtarlarını makamında kabul etti.

 

Muhtarlarla istişarelerde bulunan Başkan Zorluoğlu, Akçaabat’ın Büyükşehir Belediyesinden hak ettiği yatırımları mutlaka alacağını ifade etti.

 

Ortahisar, Akçaabat ve Yomra ilçelerini Trabzon’un merkezi olarak gördüklerini belirten Başkan Zorluoğlu, değerlendirmesinde şunları kaydetti: “Gerek yol, asfalt ve beton çalışmalarına, gerek TİSKİ Genel Müdürlüğümüzün içme suyu çalışmalarına 2020’de yoğun bir şekilde başlayıp devam edeceğiz. Akçaabat merkezde de otopark, pazaryeri, sahil düzenlemesi gibi Akçaabat Belediyemizle birlikle yapacağımız epey bir çalışma var. Akçaabat’ımız, Ortahisar’dan sonra en büyük ilçemiz. Bütün ilçelerimiz nüfusu ve büyüklüğü ile alakalı olarak bizden destek alacaktır. Akçaabat, Trabzon nüfusunun yüzde 13-14’ünü oluşturuyor. Dolayısıyla Büyükşehir Belediyemizden hak ettiği payı alması lazımdır. Ben seçimden öncede adalet ve hakkaniyet diyordum, şimdi de bunu diyorum. 2020 yatırım programımızı dizayn  ediyoruz. Bu anlayışımızı o programa yansıtıyoruz. Akçaabat mutlaka hak ettiği miktarda ve oranda payını alacaktır. İnşallah Akçaabat’ımızı hep birlikte çok daha güzel bir şehir haline getirmek istiyoruz. Biz Ortahisar’ı, Akçaabat’ı ve Yomra’yı Trabzon’umuzun merkezi olarak kabul ediyoruz ve çalışmalarımızı buna göre şekillendireceğiz.”

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli ve Akçaabat’ın mahalle muhtarları ise Başkan Zorluoğlu’na teşekkür etti.

trabzon-buyuksehir-belediye-baskani-muhtar.jpgtrabzon-buyuksehir-belediye-baskani-muhtarlar.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler