ZMO'da Yeni Başkan

ZMO'da Yeni Başkan

Cemil Pehlivan Başkan Yine Seçildi.

TMMOB’a bağlı Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığı Genel Kurulu Yapıldı. Yapılan Seçim Sonucu Akçaabatlı Şinik Belediyesi eski Başkanı Cemil Pehleven oda başkanlığına seçildi.

Ziraat Odası mühendisleri Trabzon şube başkanlığı genel kurulunda Mevcut Başkan Yahya Çavdar ile  Cemil Pehlevan yarıştı.

Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Bölgesi Şube Başkanlığı seçimli 13. Dönem Genel Kurulu gerçekleştirildi. 620 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu genel kurulda odanın mevcut Başkan Yahya  Çavdar ile Akçaabat ilçesine bağlı Şinik eski Belediye Başkanı Cemil Pehlivan’ın hazırdığı listeler yarıştı.

Çarşaf liste ile gidilen seçimde yönetime şu isimler girmeyi başardı:Cemil Pehlivan, Avni Aydın, Sevilay Sarıyılmaz, Sedat Saral, Coşkun Kuturoğlu, Ömer Bahar. Başkan adayı Yahya Çavdar da listeye girdi. Cemil Pehleven’nın listesinde yer alan Arife Avcıoğlu 2 oyla  liste dışı kaldı.

Yahya Çavdar’ın listesinde şu isimler yarıştı: Abdülkadir Birinci, Tamer Kazaz, Osman Düzenli, Mehmet Ünsal, Adil İsmailçebioğlu ve İsmail Canel.

Seçim sonuçlarına göre Cemil Pehlevanîn listesi:216 oy alırken, mevcut başkan Yayha Çavdar 179 oy aldı.

Seçimi değerlendiren Başkan Cemil Pehlevan, üretken bir oda olacaklarını ifade ederek “Odamızın daha üretken bir yapıya kavuşması için çalışacağız. Yapılan seçim çarşaf liste ile yapıldığı için  mevcut başkan  Yahya Çavdar da yönetime girdi. Birlikte el ele vererek üretken bir oda olmayı hedefliyoruz. Desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler