Ziyadem Kültürpark Açıldı

Ziyadem Kültürpark Açıldı

Akçaabat yeni ama farklı bir mekana daha kavuştu. İşte açılışın detayları. FOTO GALERİ

Akçaabat’taki lezzet duraklarına bir yenisi daha eklendi. Bir süre önce açılışa yapılan Kültürpark şimdi farklı lezzetler sunmak amacıyla, farklı dekoruyla Kültürpark  Ziyadem olarak hizmete açıldı.

 

Muhteşem bir organizasyonla gerçekleşen açılışa, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Cevdet Erdöl ve Mustafa Cumur, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Sunuculuğunu Canan Kalaycı’nın yaptığı açılışta konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Akçaabat’ın lokanta sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Bozdağ

 

 

Karadeniz ve Osmanlı mutfağının örneklerinin yer aldığı bir mutfak olacak. Akçaabat bir marka. Akçaabat mutfağı bir başka, Türkiye’nin her yerinde Akçaabat mutfağını görmek mümkün. Akçaabat mutfağının mekanlar daha çok tercih edilen mekanlar. Akçaabat’a 2. gelişim ve buradaki  gelişmeleri yerinde daha detaylı inceleme fırsatı buldum. Buradaki güzellikleri ve buradaki güzel insanları daha yakın tanıma fırsatı buldum ve bundan son derece mutlu oldum. Buraya gelirken arkadaşlar bana Trabzon’u Akçaabat doyuruyor dedi.Aslında bu tabir biraz az, çünkü Akçaabat mutfağı ile 72 milyon insanımızı Akçaabat mutfağı doyuruyor ” dedi.

Bozdağ, açılan tesisin bölgeye yeni bir katma değer katacağına inandığını da ifade ederek bölgeye hayırlı olmasını diledi.

 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık ise

Akçaabat’ımızda bu güzel tesisin Açılışında bulunmaktan

 

Değişen ve gelişen Türkiye’miz ve Trabzon’umuzun önemli merkezlerinden bir tanesi de Akçaabat’tır. Bugün açılını yaptığımız bu tesis, kalkınmada turizmin öncelik hedef olarak belirlemiş ilimizin, özellikle küresel ısınmanın, iklim değişikliğinin gerçek olduğu bir dönemde, doğu Karadeniz bölgemize, Trabzon’da dünyanın her yerinden turistin gelmeye başladığını, bu çerçevede ilimize gelen turist sayısının % 40’lık bir artış meydana geldiği bir dönemde bu gibi tesislere daha da çok ihtiyacımız var. Bu gelen turistlerimize en iyi ve kaliteli hizmet verebilmemiz için bu tesislerimizin çoğalması gerekmektedir”

 

Trabzon ve bölgemize daha fazla turist çekebilmek için Akçaabat Orta Mahalle’deki çalışmaların devam ettiğini ifade ederek “Akçaabat’ta orta mahalle, Trabzon’da Ortahisar ile bölgemize gelen turistlere bölgemizi tanıtacağız. Aynı zamanda Akçaabat’ta yapımı devam eden 4 yıldızlı otelimiz ve yayla yollarımızın kalitesinin de  üst düzeye çıkartılması ile bölgemize gelecek olan turist sayısında önemli oranda artış olacağı kanaatindeyim” dedi.

 

Konuşmalar sonrası  açılışı gerçekleştirilen Kültürpark Ziyadem Lokantası’nda davetliler ikramda bulunuldu. Lokantada Akçaabat köftesinin yanı sıra, Türkiye’nin her bölgesinden en leziz yemekler müşterilere sunulacak. 50’ye yakın yemek çeşidi ile Kültürpark Ziyadem Lokantası şimdiden bölgemizin aranan lezzet durağı olmaya aday.

 

Ahmet Ziya Öztürk’ün işletme sahipliğini yaptığı Kültürpark Ziyadem Lokantası’nda aşçı başı olarak lüks otel ve lokantalarda aşçı başı olarak çalışan Temel Durmaz yapıyor.

 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Haber:Semra YILDIRIM
Foto:Derviş ALTUNTAŞ

 

Akçaabat Ajans

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat