Ziraat Odası Bilgilendiriyor

Ziraat Odası Bilgilendiriyor

Akçaabat Ziraat Odası, başlattığı bilgilendirme toplantılarının ilkini Çiçeklidüz Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Akçaabat Ziraat Odası, ilçemizdeki çiftçilerin ürün kalitelerinin ve dolayısıyla da gelirlerinin daha da artması amacıyla başlattığı bilgilendirme toplantılarının ilkini Çiçeklidüz Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Çiçeklidüz Mahallesi Kalkındırma Derneği’yle ortaklaşa gerçekleştirilen mahalle camiinde gerçekleştirilen etkinliğe 40’a yakın çiftçi katıldı.

Eğitim toplantısının açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Akçaabat genelindeki çiftçilerimizin eğitimlerini sağlamak için planladıkları toplantının ilkini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Eyüpoğlu, bu toplantıları ilçe geneline yayma amacında olduklarını belirterek katkılarından ötürü İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri ile bu çalışmanın destekçisi olduğunu ifade eden Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’e teşekkür etti.

İlk eğitim toplantısında ilçemizin endüstriyel ürünlerinden olan fındık konusunda bilgilendirme yapan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik elemanları fındığın gübrelenmesinden budamasına ve ürün hasadına kadar her konuda aydınlatıcı bilgiler sundular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler