Ziraat Mühendisleri İlk Toplantılarını Yaptı

Ziraat Mühendisleri İlk Toplantılarını Yaptı

Ziraat Mühendisleri İlk Toplantılarını Yaptı

24 Ocakta gerçekleşen seçimlerde 216 oy alarak başkanlığa seçilen Cemil pehlivan başkanlığında TMMOB’a bağlı Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi ilk genel kurul toplantısı gerçekleşti.

Cemil Pehlevan, Avni Aydın, Sevilay Sarıyılmaz, Sedat Saral, Coşkun Kuturoğlu, Ömer Bahar, Yahya Çavdar’ın yönetimde olduğu kurulda, yeni dönem faaliyetleri ile ilgili konular tartışıldı.

Toplantıda, yenilikçi bir yaklaşımla başlayacaklarını ve genç arkadaşları sektöre kazandırma adına pek çok girişimde bulunacakları dile getirildi. Özel sektörün sorunlarının çözülmesine yönelik özverili bir çalışma sarf edeceklerini belirten Başkan Pehlevan ve yönetim kurulu üyeleri, oda etkinliklerine ağırlık verilmesini, genç arkadaşları sektöre ve odaya yönlenmeleri gerektiğine değindi.

Pek çok sektörden oluşan yönetim kurulu üyeleri, sektör sorunlarını dile getirerek bunların çözümleri ile ilgili neler yapılabileceği tartışıldı.

Görev dağılımları ise şöyle; Şube Başkanı: Cemil Pehlevan, Şube 2. Başkan: Avni Aydın, Sayman: Coşkun Kuturoğlu, Yazman: Sevilay Sarıyılmaz, Üye Sedat Saral, Üye Ömer Bahar, Üye Yahya Çavdar. Seçimlerde Cemil Pehlivan’ın listesinden 6 üye yönetime girerken 1 oyla liste dışı kalan Arife Avcıoğlu’na, sektör ilişkileri ve basın danışmanlığı görevi verildi.

1.Yönetim kurulu toplantısın da konuşma yapan Başkan Cemil Pehlevan; “Yenilikçi ve üretken bir oda olmak için bu yola çıktık. Odamıza üye olan herkes yönetim kurulundadır, bizler el ele vererek her sorunu aşabileceğimizi düşünüyoruz. Birbirini tanımayan üyelerimiz var, amacımız tarım faaliyetlerinde hizmet veren her üyemizin birbirini tanıması ve birlik sağlamamız. Bu sayede sektörümüzün sorunlarında daha hızlı çözüm sağlayabiliriz. Şu an işsiz olan genç arkadaşlarımız var, onların sektöre kazandırılması için çalışmalarda bulunacağız. Tüm arkadaşlarımıza, meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

ziraat-odasi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler