Zeki Öztürk'ten çok sert açıklamalar geldi.

Zeki Öztürk'ten çok sert açıklamalar geldi.

Zeki Öztürk'ten çok sert açıklamalar geldi.

Trabzon Akçaabat FK Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, geçen hafta sonu oynana ve Akçaabat FK’nın 3-1 mağlubiyeti ile sonuçlanan Ümraniyespor maçında taraftarın tribünleri doldurmasını beklediklerini belirtti.

Konuyla ilgili Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Zeki Öztürk Ümraniyespor maçında protokolde yerlerini alarak takımımıza desteklerini esirgemeyen, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Pekdemir ve yeni Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi’ye teşekkür etti.

Açıklamada “benim Akçaabat halkına karşı bir kızgınlığım kırgınlığım yok ancak. Akçaabat için yapmaya çalıştığımız Sebat ruhunu yeniden yaşatmak çabamızın zorla kabul ettirecek bir düşüncemiz de yok. Ancak maçı Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı ve Ümraniyespor Kulüp Başkanı Recep Yoğurtçu ile birlikte yan yana izledim. Ümraniyespor Akçaabat deplasmanına lider olarak geldi. Gelirken de tüm tedbirlerini alarak geldi. Bu da federasyonun özellikle maç için gönderdiği çift gözlemci idi. Kamu görevlisi olarak protokol mensupları yerlerini alırken yerel yönetimlere ait protokol mensuplarının yerlerinde olmayışları bizim bu çabamıza ne kadar önem verdiklerini göstermektedir. Rakiplerimizin en büyük destekçileri olan belediyelerin bizde karşıtı olan rakiplerimize karşı elimizi güçlendirecek yerel yönetim başkanımızın aramızda olmaması bizim için düşündürücüdür. Bundan böyle Belediye Başkanımızın varlığı ile yokluğunun bize bir yararı yok  Bundan böyle belediye başkanımızın yararının olabileceğini sanmıyorum. Bulunmuş olduğumuz ligde sade Ümraniye Belediyespor değil Derince Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediye, Bergama Belediyespor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Sivas Dört Eylül Belediyespor, Tekirova Belediyespor, Payas Belediyespor 1975, bunların hepsi belediye himayesinde ve bizim mücadele ettiğimiz takımlardır. Ümraniye Belediye Başkanı ve diğer belediye başkanları da tıpkı bizim belediye başkanı gibi iktidar partisine mensup ve de yeniden aday bir belediye başkanlarıdır. Tüm maçları yakından takip ediyorlar şampiyonluk için her yolu deniyorlar” dedi.

Altyapıda 16 kategoride mücadele ettiklerini ifade eden Öztürk “Bizim altyapıda 16 kategoride takımızı var. Biz idman yapacak saha bulamıyoruz. Sahamızı kendimiz yapmayı bile göze almışken, bize saha yeri tahsis etmekten aciz olan kadrolarla bizim mücadele etme şansımız yoktur” dedi.

Kulübün rengi, yeri ve ismine sezon sonu yeniden karar vereceğiz.

Takımın tek hedefinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Öztürk “sezon sonu amacımız şampiyon olmak. Bunun için her yolu deneyeceğiz. Şampiyon olsak da olamasak ta sezon sonunda bu kulübün ismi, rengi, yeri neresi olacağına o zaman karar vereceğiz” dedi.

Öztürk, açıklamasını şöyle tamamladı “Haftasonu oynana Ümraniye maçında Erdoğduspor yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Haberimiz olmadığı halde takımımıza destek vermek üzere bir otobüs dolusu taraftar ve bazı yöneticiler takımımıza destekte bulundular. Erdoğdusporlu taraftarların takımımıza maç boyunca vermiş oldukları desteğin aynısını Akçaabatlı taraftarlarımızdan da beklerdik”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor