Zabıta Rüstem İçin Tören

Zabıta Rüstem İçin Tören

Enerji hattına kapılarak hayatını kaybeden zabıta memuru Rüstem Çabuk için tören düzenlendi.

Akçaabat’ta bayrak direğini kaldırırken enerji hattına kapılarak hayatını kaybeden zabıta memuru Rüstem Çabuk için tören düzenlendi.

Akçaabat Atatürk Parkı’nda düzenlenen törene, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, daire amirleri, belediye çalışanları, ailesi ve mesai arkadaşları olan zabıta memurları katıldı.

Törende konuşan Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, “Rüstem kardeşimiz, bayrağımız yere düşmesin diye görev yaparken ebediyete intikal etti. Allah geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin. Akçaabat belediyesinde görev yapan zabıtalarımıza ve herkese başsağlığı diliyorum. Allah bir daha bize böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Rüstem kardeşimiz bizim için bir kardeş gibiydi. Bizim için, Akçaabat için zor bir gün, Belediyemiz için zor bir gün. Rüstem kardeşimiz görevini hakkıyla yapan bir kardeşimizdi. Allahtan rahmet diliyorum.  Ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.

Yapılan duanın ardından Rüstem Çabuk’un naaşı Yıldızlı mahallesi’nde nakledilerek defnedildi.

akcaabat-zabita-rustem.jpgakcaabat-zabita-rustem1.jpgakcaabat-zabita-rustem2.jpgakcaabat-zabita-rustem3.jpgakcaabat-zabita-rustem5.jpgakcaabat-zabita-rustem4.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler