‘Z Kütüphanesi’ Açıldı

‘Z Kütüphanesi’ Açıldı

Cumhuriyet Orta Okulu büyük bir başarıya imza atarak okullarında ‘Z Kütüphanesi’ni açtı.

Cumhuriyet Orta Okulu büyük bir başarıya imza atarak okullarında ‘Z Kütüphanesi’ni açtı.

‘Z Kütüphanesi’nin açılışına; Akçaabat  Kaymakamı Soner Şenel, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Bektaş, Şube Müdürleri İlhan Bal, Yakup Bayraktar, Efkan Selami Topçu ve Ayhan Alemdar,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Şube Müdürü Muhammet İkinci, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Şube Müdürü Murat Eskicioğlu ve Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş, Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Rıza Keskinsoy, Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Üstündağ, Şube Müdürü Gürsel Bektaş  ,Akçaabat Baro Temsilcisi Av. Ali Bozali ,Ortahisar ve ilçemizdeki birçok okul ve kurum müdürü katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Orta Okulu Müdürü Osman Bozali, ‘Z kütüphane’sinin okul, öğrenci, öğretmen ve velilere olacak katkılarından, boş zamanları değerlendirmede en uygun ortam olacağından, okulun çehresini değiştireceğinden bahsederek yapımında emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür etti.

kutuphane2-002.jpg

Açılışı yapan İlçe kaymakamı Soner Şenel de bu tür zenginleştirilmiş kütüphanelerin önemini ve yaygınlaştırılması gerektiğini ve kitap olarak daha da donatılması gerektiğini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

kutuphane1.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler