Yuh Size

Yuh Size

Trabzon Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, kulübe 72 bin TL kira bedeli ödemediğine dair haciz gönderiyor. Gelirlerine temlik koyduruyor.

Zeki Öztürk Trabzon’un Akçaabat ilçesinden çıkan bir işadamı. İlçenin yüzyıllık kulübü olan Akçaabat Sebatspor’un yüklü borcu olmasına rağmen elini taşın altına sokarak takımın hem kümede kalması için mücadele etti. Hem de kulübü borçlulardan kurtarmak için tek başına bir cengâver gibi savaştı.

Yanında bir tek Cemil Kalkışım'dan başka kimseler yoktu.

O zamanın duayen geçinen, kendi akil insan yerine koyan ve Cumhuriyet Tarihinle yaşıt olan Kırmızı Beyazlı kulüpte başkanlık ve yöneticilik yapmış insanlar bile Öztürk’e sırt çevirmişlerdi.

O insanlar kimler olduğunu herkes biliyor.

Bir gün gelecek tarih onlar yargılayacak. Söyledikleri sözlerde unutmuş değiliz. Onların bu sözlerine de bir gün bu sütunlarda yer vereceğim. Dün Öztürk’e sırt çeviren bu duayenler bugün Öztürk’ün yanında yer alıyorlar. Teknik direktör konusunda bile kapısını aşındırıyorlar.

Vayyyyyy beeeee…

Artık bu toplumda ayaklarının üzerine basan dürüst kimse kalmadı.

Gelelim asıl konumuza

Akçaabat’ın nesi meşhur deseniz

Horonu ile Akçaabat köftesi.. birde Akçaabat Sebatspor’u vardı..

Akçaabat Sebatspor kulübü  kapandı.Takımı o kadar borçtan dolayı kümeye gitti..

Ama ne yaptı Zeki Öztürk kimsenin yapamadığını yaptı. Bir futbol takımı satın alarak Akçaabat hayat verdi. Bu zamana kadar 8 trilyon gibi bir rakam harcadı. Ama takım başarıyı yakalayamadı. Öztürk takımının başarısızlığı ile uğraşırken. Kendilerini akıllı zanneden kişiler kurnaz tilki misali 9 yıl önce eski kulüp Akçaabat Sebatspor’dan alacağı bulunanların Zeki Öztürk’ün kendi şirketine haciz gönderiyorlar.

Milyonlarca kez Yuh size…

Hangi akılla yola çıkarak bunu yapıyorsunuz

Geçmişte birilerin yaptığı hataların bedelini Zeki Öztürk’e kimselerin ödetmeye hakkı yok. 9 yıl önce 78 bin TL alacağı bulunan faiziyle birlikte şirketine 350 Bin TL haciz gönderiliyor.

Şimdi gelelim ikinci konuya..

Trabzon futbol ile ayakta duruyor. Sanayisi futbol.

Gelin görün ki ikinci darbeyi Sebat proje takımına ve Başkan Öztürk’e Trabzon Gençlik ve spor il müdürlüğü indiriyor.

Neymiş

 Sebat proje Akçaabat futbol takımı maçlarını yıllardan beri Fatih stadında oynuyor. Trabzon Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, kulübe 72 bin TL kira bedeli ödemediğine dahil haciz gönderiyor. Gelirlerine temlik koyduruyor.

Bu etik bir davranış değil.

Türkiye’de birçok kulübün vergi, stad borcu var.

Hangisine böyle bir uygulama yapılıyor.

Onların da gelirlerine temlik konuluyor mu?

Ne acı ki Trabzon sporun başında olan bir kurum Sebat proje Futbol takımına bu şekilde yaralıyorsa, Trabzon futbolunda aşama kaydedilmez. Sayın Cemalettin Yazıcı bu olayı biran önce çözüme kavuşturman gerek. Trabzon futbolu için yanıp tutuşan ve futbol aşığı olan değerli işadamı Zeki Öztürk’ü küstürmenin bir anlamı yok. Kaybeden Öztürk olmaz Trabzon ve Türk futbolu olur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor