Yöneticilere Eğitim

Yöneticilere Eğitim

"Yöneticilik ve Yöneticilik Becerileri Geliştirme" Eğitimi Düzenlendi

"Yöneticilik ve Yöneticilik Becerileri Geliştirme" Eğitimi Düzenlendi

DKBB ve Belediyemiz işbirliğinde 5 Kasım 2016 Cumartesi günü Hamamçimeni Çarşısı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Salonunda "Yöneticilik Ve Yöneticilik Becerileri Geliştirme" eğitimi düzenlendi.

DKBB Genel Sekreteri Mehmet ŞENTÜRK açılış konuşmasını yaparken "Eğitimlerin gerçekleşmesinde katkıları olan Türkiye Belediyeler Birliği yetkililerine teşekkür etti. Birlik olarak gerçekleştirdikleri eğitim seminerlerinin belediyelerimizden gelen talep doğrultusunda belirlendiğini ifade ederek, tüm belediye çalışanlarının bu tür talep ve isteklerini Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğine iletmelerini istedi. "

Açılış konuşmasının ardından söz alan Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise " Kurumlarda kalıcı başarıların sağlanması, kurumun hedefleri ile uyumlu, motive olmuş kişileri oluşturmak ve geliştirmek ile sağlanabilir. Bunu sağlayabilmek ise, bu kişilere ilham verecek yönetici ve liderleri yetiştirmek ile mümkün olabilir. İşte bu eğitim ile katılımcıların yöneticilik ve liderlik becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. " dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, "Yöneticilik ve Yöneticilik Becerileri Geliştirme Eğitimi" konusunda Eğitimci-Konuşmacı olarak İlke ERLİK YOLOĞLU tarafından sunum yapıldı.

 

 

 

seminer-002.jpg

Eğitime Belediyeden ve Kaymakamlıktan katılım olurken, eğitim sonunda Akçaabat Belediye Başkanı Şefik TÜRKMEN tarafından eğitimci İlke ERLİK YOLOĞLU'na plaket takdim edildi.

 

 

 

seminber-plaket.jpg

Eğitimin bitmesinin ardından ise, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği tarafından tüm katılımcılara bir de yemek verildi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler