Yol Yok Çalışma Var

Yol Yok Çalışma Var

Yol Yok Çalışma Var

Trabzon’un Akçaabat ilçesinin sahilinden geçirilmek istenen yolla ilgili Akçaabatlıların karşı çıkması ve tepkisine rağmen hazırlıklar sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın “şimdilik yok” diye açıkladığı yolla ilgili Kanuni Bulvarı’nın yapımını üstlenen müteahhit firmanın elemanları Akçaabat sahilinde çalışarak planlanan yolun etüdünü yapmayı sürdürüyor.

BU KEZ GÜRÜNTÜLENDİ

Yolun planının internet sitelerinde yayımlandığı ancak tepkilere karşı yetkililerin ısrarla inkâr ettiği yolla ilgili çalışmalara bir an bile ara verilmiyor. Müteahhit firma elemanlarının Söğütlü sahilinde gerçekleştirdikleri ölçüm çalışmaları, bu kez vatandaşlar tarafından görüntülendi. Yetkililerin konuyla ilgili şimdi ne açıklama yapacağı ise merak konusu.

KONSEY FIRSATI KAÇIRDI

 Yola karşı duruş sergilemek için Akçaabat Kent Konseyi etrafında buluşan ilçe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  Trabzon ziyareti fırsatını değerlendiremedi. Erdoğan’ın gelişinin öncesinde düzenlenen toplantıda konunun Erdoğan’a iletilmesi gündeme gelirken herhangi bir somut adım atılmadı. Bu adımın atılmaması mücadeleye eksi olarak yansıdı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan “şimdilik yok” diyor ancak müteahhit firma elemanları Söğütlü sahilinde ölçüm çalışmaları gerçekleştiriyo.

akcaabat-sahil-gecisi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler