Yol Sorununu Meclise Taşıyacak

Yol Sorununu Meclise Taşıyacak

Milletvekili Örs, Akçaabat'ta Yol Sorununu Meclise Taşıyacak

Trabzon İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, Akçaabat’ta yaptığı hasta ziyaretinin ardından İyi Parti İlçe Başkanlığını ve Akçaabat Kent Konseyini ziyaret etti.

İYİ Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Trabzon İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, İlçe Başkanı Mustafa Mısır tarafından karşılandı. İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi Meclis üyesi Aslan Güner, Yönetim kurulu üyeleri ve partililerin bulunduğu ziyarette Milletvekili Örs, gündemi değerlendirdi.

Örs İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada ” Kent konseyini ziyaret edip kimilerinin yapılacak, kimilerinin yapılmayacak dediği deniz dolgusu yola Akçaabatlı vatandaşların tepkisi olduğunu gördüm. Konuyu bende mecliste gündeme getirdim ve gördüm ki Akçaabatlı yola karşı değil deniz dolgusu olan yola karşı. Kent Konseyi ile yapılan görüşmede fikir alıp mecliste gündeme getirmemiz gerek. Bu yolun çözüm olmadığını aslında Akçaabat için çözümün güneyden bir yol olduğunu konusunda fikir birliği var. Bu nedenle ortaya çıkmaması gereken sorunları yerinde yerlisi ile birinci dereceden etkileyecek Akçaabatlı vatandaşlarla görüşmek için buradayım. Seçim sürecini de birlikte yaşadık. İşin ehli olan Osman başkanımız seçilmedi ama belediye meclisinde çok kıymetli isimler yer aldı. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi

Ardından Akçaabat Kent Konseyini ziyaret ederek Kent Konseyi’nin yaptığı tüm çalışmaları yakından takip ediyorum. Sizleri tebrik ederim. Sivil Toplum Örgütleri eskisi gibi sesini duyuramıyor. Türkiye’de maalesef böyle bir durum var. Ama sizleri tebrik ederim Akçaabat’ın sesini çok açık şekilde demokratik platformlarda dile getirdiniz” dedi.

Milletvekili Örs, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse ve kent konseyi yürütme kurulu üyeleri , Kent Konseyi tarafından yapılan çalışmalar ve düşünülen projeler üzerine bir süre sohbet ettiler.

iyi-parti-milletvekili-ors-akcaabat.jpgiyi-parti-milletvekili-ors-akcaabat1.jpg

Kaynak:Akçaabatpostasi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler