Yol  Çalışmaları

Yol Çalışmaları

Darıca Belediye Başkanı Mehmet Kocabaş, beldesini her geçen gün daha yaşanılabilir hale getirmek için geceli gündüzlü çalışıyor

Belediye teşkilâtı kurulduğundan beri Darıca’da belediye baş-kanlığı görevini yürüten Mehmet Kocabaş, beldesini her geçen gün daha yaşanılabilir hale getirmek için geceli gündüzlü çalışıyor.

 Darıca’nın şehirleşmesinin en büyük gereklerinden biri olarak yol sorununun ortadan kalkmasını gören Belediye Başkanı Mehmet Kocabaş, ekiplerinin çalışmalarını bu alana yoğunlaştırdı.

Yol çalışmaları

Yaz sezonu boyunca gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde beldenin muhtelif yerlerindeki mahalle yollarının 800 metrekarelik bölümünü betonla kaplatan, 600 metre uzunluğundaki çeşitli yol dilimlerinin genişletmesini yaptıran ve yolların sağlamlığını artırmak için 650 metre uzunluğunda istinat duvarı inşa ettiren Başkan Kocabaş, çalışmalarını son aşamasına getiren ekiplerini sık sık denetliyor.

Yaz sezonunun son çalışmalarının yürütüldüğü Denizköşk ve Yeni Mahalle’deki ekipleri denetleyen Kocabaş, çalışmalarla ilgili olarak ekip şefinden bilgi aldı. Çalışmaların temposundan memnun olduğunu belirten Kocabaş, işleri elverişsiz hava koşulları başlamadan tamamlanmasının planlandıklarını kaydetti.

Öte yandan Ortamahalle ile Karaçam yolunun 2 kilometrelik bölümünün asfaltlanması için ihale açıldığı ve bu yol diliminin bu hafta içerisinde asfaltlanmasının tamamlanacağı öğrenildi.

Yeni mezarlık yeri

Darıca’nın bir süreden beri ihtiyaç duyduğu mezarlık konusunda da aşama kaydeden Darıca Belediyesi, Ortamahalle’de defin için belirlediği yeni alanın çevre düzenlemesini yaptı. 700 mezarlık yeni alanın defin işlemlerine uygun hale getirildiğini belirten Baş-kan Kocabaş, bu konuda Darıca’nın eksiğinin kalmadığını söyledi.

Kumanya da dağıttı

Geride bıraktığımız Ramazan ayında Darıca’nın yardıma muhtaç ailelerine el uzatan Darıca Belediyesi, 90 aileye kumanya dağıttı.

Belediyeye, kumanya dağıtımında beldedeki iş adamları da destek sağladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler