Yıldızlı'da Asfalt Çalışması

Yıldızlı'da Asfalt Çalışması

Akçaabat Yıldızlı Beldesi ile Trabzon Belediyesi ortaklaşa yaptıkları çalışma ile Yıldızlı’da 800 metre yol asfalt kaplandı.

Eski devlet yolu Yıldızlı TOKİ Konutları güzergâhında halkın yoğun olarak kullandığı yolun bir an önce hizmete açılması için Yıldızlı Belediyesi ile ortaklaşa çalışma sürdüren Trabzon Belediyesi halkın mağduriyetini de giderdi

Akçaabat Yıldızlı Beldesi ile Trabzon Belediyesi ortaklaşa yaptıkları çalışma ile Yıldızlı’da 800 metre yol asfalt kaplandı.

       Yapılan çalışmadan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, " Yıldızlı Belediyesi sınırları içerisinde eski devlet yolunun yaklaşık 800 metrelik kısmında alt yapı çalışması sebebi ile meydana gelen bozulmadan dolayı yeniden asfaltlama ihtiyacı ortaya çıkmıştı. Bu çalışmayı kendi imkânlarımızla yapmak mümkün olmadığından Trabzon Belediyesi'ne müracaat ederek kendilerinden sınırsız hizmet anlayışları doğrultusunda yardım talebinde bulunduk. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu talebimize olumlu cevap verdi ve söz konusu yolumuzda ortaklaşa çalışma başlatmış olduk. İnanıyorum ki Yıldızlı halkı hizmetin en güzeline layıktır. Bizde onun bir gereğini yerine getiriyoruz. Bundan sonra da bu hizmetlerin aynı şekilde devam edeceğine inanıyorum. Bu vesile ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na ve tüm ekibe çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler