Yıldızlı Tokide Yol Sorunu

Yıldızlı Tokide Yol Sorunu

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) lçemiz Yıldızlı Beldesi’nde yaptırdığı konutlara ulaşımda yaşanan sıkıntılar, ev sahiplerinin tepkisine neden oluyor.

      Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) ilçemiz Yıldızlı Beldesi’nde yaptırdığı konutlara ulaşımda yaşanan sıkıntılar, ev sahiplerinin tepkisine neden oluyor.
         TOKİ’de ev sahibi olan vatandaşlar, "Burada 900 konut var. 4 bin civarında bir nüfus var. Yanımızda mahalleler de var. Yıldızlı Belediyesi adına çalışan halk otobüsleri yarım saatte bir kalkıyorlar. Ancak bu yeterli olmuyor. Otobüslerde zaman zaman haddinden fazla yolcu oluyor. Bazen adım atacak yer bile kalmıyor. TOKİ’ye ulaşana kadar adeta işkence çekiyoruz. TOKİ’ye alternatif ulaşımlar da olmalı. Akçaabat minibüsleri iki günde bir dinleniyor. Burada dinlenen minibüsler TOKİ’ye çalışabilir. Böylece otobüs ve minibüslerle birlikte ulaşım sorunu da çözülebilir. Akçaabat Minibüs Kooperatifi’ni ve yetkilileri göreve davet ediyoruz" diye konuştular.
TOKİ sakinleri alış veriş merkezi noktasında da sıkıntı çektiklerini belirterek, "Burada kurulması planlanan marketler henüz faaliyete geçmedi. En küçük bir alış veriş için bile Trabzon, Akçaabat ya da Yıldızlı’ya inmek durumunda kalıyoruz. Bu konuda da yetkililerden ilgi bekliyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler