Yıldızlı Toki'de Muhteşem Veda

Yıldızlı Toki'de Muhteşem Veda

Akçaabat Yıldızlı Toki İlköğretim Okulu da unutulmaz bir programla mezunlarını uğurladı.

 

Yaklaşık iki saat süren program için okul bahçesi öğretmenler tarafından süslenirken, okulun girişi yapılan çalışma ile muhteşem bir sahne haline dönüştürüldü. Akşam karanlığının çökmesi ile başlayan yılsonu programına Yıldızlı Belediye Başkan Vekili Osman Bulut, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Kazancı, Artvin Çoruh Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Peker, okul müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

yildizli-toki-veda1.jpg

Programda okul müdürü Kenan Çiçek, Yıldızlı Toki İlköğretim Okulunun açılışından bu güne gösterdiği gelişimi anlattığı konuşmasında şunları söyledi: “2008 yılında ilk defa eğitim öğretime başlayan okulumuz 400 öğrenci ile başladığı yolculuğuna hızla büyüyerek devam etmektedir.. 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı Sonu itibari ile 910 öğrenci 48 öğretmen ile yolumuza devam ediyoruz… Bu öğretim yılında 97 öğrencimizi mezun etmenin gururunu yaşıyoruz. Yıldızlı Toki İlköğretim okulu olarak bizler oldukça geniş olan eğitim bölgemizin eğitim ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak, tüm paydaşları ile işbirliği içinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle belde halkının sosyal yaşamına katkıda bulunmak amacındayız.  Mezun öğrencilerimizin de bu topluma en iyi şekilde hizmet edecek bilgi beceri ve donanıma sahip bireyler olarak yetişmesi için var gücümüzle çalıştık, bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda bize desteğini esirgemeyen başta değerli öğretmenlerime, okul aile birliğime, eğitim gönüllüsü velilerime ve belde halkına teşekkür ediyorum.”

yildizli-toki-veda2.jpg

Program okul korosunun Müzik Öğretmeni Ahu Köktürk yönetiminde söylediği nostalji şarkılarla başladı. Daha sonra sahnelenen Kafkas gösterisi, çiftetelli, Afgan Vazgali oyunu, roman oyunu, komedi dans üçlüsü, kız isteme skeci, halk oyunları gösterisi aşuk ile maşuk izleyenlerden büyük beğeni toplarken programın son bölümünde yedi yörenin kıyafetlerinin tanıtıldığı defile ise ilgi ile izlendi. Bir şenlik havası içerisinde geçen programın son bölümünde okulun gelişim sürecine katkıda bulunan eğitim gönüllerine plaketler takdim edildi. Mezun öğrenciler ise havai fişekler eşliğinde uğurlandı.

yildizli-toki-veda3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim