Yıldızlı TOKİ'de Asfalt Sevinci

Yıldızlı TOKİ'de Asfalt Sevinci

Akçaabat Yıldızlı beldesinde yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarına ulaşımı sağlayan yol nihayet asfaltlandı.

 

Yıldızlı beldesinde bulunan ve TOKİ konutlarının ulaşımını sağlayan yol nihayet asfaltlandı. 2007 Yılında İhalesi yapılan ve yüklenici firma tarafından işe başlamasının ardından yol güzergahında yolun  kendi arazisinden geçen bir kısım vatandaşların şikayeti üzerine “Tarımsal Nitelikli  Arazisi” statüsünde olduğu gerekçesiyle yol yapım ihalesinin iptal edilmesiyle yılan hikayesine dönen TOKİ yolu Yıldızlı Belediyesi’nin imkanlarıyla asfaltlandı.

Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, ihaleyi alan firmanın çalışmalara başladığında 600 metrelik bir kısmın genişlemesini yaptığını bundan sonraki yaklaşık 3 kilometrelik kısmın ise belediye imkanları ile asfaltlamak zorunda kaldıklarını belirtti.

Yol Güzergahındaki vatandaşlar ile birebir görüşülerek ve rızalarının alınarak yol genişleme ve asfaltlama çalışması yapıldığını ifade eden Başkan Tarakçı, “Tam istediğimiz standartlarda olmasa sa şuan için TOKİ konutlarında oturan vatandaşlarımız evlerine asfalt yol ile gidip gelmelerini sağladık. Yolun yapılmasında rıza gösteren vatandaşlara teşekkür ediyorum. TOKİ Konutlarında ikamet eden vatandaşlardan da yolun gecikmesinden dolayı özür diliyorum” dedi.

 

 

yildizli-toki-yolu2.jpg

Yolun Eski Hali Bu Şekildeydi

 

yildizli-toki-yolu4.jpg

 

yildizli-toki-yolu3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler