Yıldızlı TOKİ konutlarının yolu asfaltlanıyor

Yıldızlı TOKİ konutlarının yolu asfaltlanıyor

Yıldızlı TOKİ konutlarının yolu asfaltlanıyor

2015 yılı asfalt sezonunu Trabzon il genelinde 220 bin ton asfalt serme hedefiyle açan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu alanda çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilmekte olan çalışmayla Akçaabat ilçesinin Yıldızlı Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarının yolu asfaltlanıyor. Finişer ile gerçekleştirilmekte olan çalışmalar kapsamında yola 3 bin 600 ton asfalt serilecek. Yaklaşık olarak 3 km uzunluğundaki yolun, 1 km’lik kısmı, TİSKİ tarafından sürdürülmekte olan boru serme çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlanacak. Yıldızlı TOKİ konutları yolundaki asfalt çalışmalarının ilk etabı iki gün içinde tamamlanacak.

1-013.jpg

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yıldızlı TOKİ sakinlerine yolun asfaltlanacağına dair söz verdiklerini ifade ederken, “Burada vatandaşlarımızla bir araya gelmiş ve vatandaşlarımızın talebi üzerine bu yolu asfaltlayacağımıza dair söz vermiştik. Şimdi sözümüzü yerine getiriyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Burada asfalt serme çalışmamızı finişer ile gerçekleştiriyoruz. Kaliteli bir asfalt seriyoruz. Trabzon il genelinde asfaltlama çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu yıl hedefimiz 220 bin ton asfalt sermek. İnşallah bunu başaracağız ve bu şekilde her yıl icra edeceğimiz çalışmalarla yollarımızda çözülmemiş sorun bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

2-013.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Turizm