Yıldızlı Haritadan Silindi

Yıldızlı Haritadan Silindi

Yıldızlı Haritadan Silindi

Trabzon Akyazı Stadı ve çevresindeki projeler sebebiyle Karayolları tarafından yeni bağlantı yolları yapılıyor. Bu yollar çerçevesinde Akyazı’nın altından geçecek tüneller % 90 oranında tamamlanırken, Akçaabat Yıldızlı’da projelendirilen yonca kavşağın da yapımına başlandı.

Proje kapsamında istimlak edilen binalar bir bir yıkılırken,  Trabzon’un ilk avmsi Mirapak’ta bundan nasibini aldı. Mirapark içerisinde bulunan yürüyen merdivenler ve diğer kullanılabilecek malzemeler karayolları ekiplerince sökülerek götürüldü. Mirapark gibi diğer büyük mobilya mağazaları da boşaltılarak yıkım işlemleri başlatıldı. Yolun üst kısmında yer alan binaların tamamı yıkılırken Şato köfte ise son günlerini yaşıyor.

Eski Yıldızlı Haritadan Silindi.

Yonca kavşağın yapımı dolayısıyla birlikte 196 dönümlük bir alanı yonca kavşak nedeniyle Karayolları’nca istimlâk edilince, bir zamanlar şirin bir kasaba olan Yıldızlı artık tarihe karıştı. Eski Yıldızlı’dan dere yatağı kenarında kalan işyerleri yapılacak olan bağlantı yolunun dışında kalacak. İşyerlerine ise ulaşım neredeyse imkansız hale gelecek.

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler