Yıldızkent'in Sonunları

Yıldızkent'in Sonunları

Akçaabat’ın en yeni ve aynı zamanda da en sorunlu yerleşim birimi olan Yıldızkent’in sorunları masaya yatırıldı.

Akçaabat’ın en yeni ve aynı zamanda da en sorunlu yerleşim birimi olan Yıldızkent’in sorunlarının halledilmesi için Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur yoğun bir çaba sarf ediyor. Sorun olan yerlerden kaçan siyasetçilerin aksine sorunun olduğu yerde yaşanan sıkıntıları vatandaşlarla paylaşma yolunu seçen Milletvekili Mustafa Cumur, geçtiğimiz hafta içerisinde Yıldızkentli vatandaşlarla bir toplantı yaptı.

Beraberindeki Kaymakam Erol Özkan, Emniyet Müdürü Abdurrahman Tosun, Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, Söğütlü Belediye Başkanı Ömer Katırcıoğlu olduğu halde Yıldızkent’e giden Milletvekili Cumur’a Yıldızlı’nın sakinlerinden olan AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş ve Yıldızkent’in sakinlerinden olan İl Genel Meclisi 2. Başkan Vekili Halil İncehasan da eşlik etti.

İkincisini gerçekleştirdiği sorun dinleme toplantısının açılışında ilk toplantıdan sonra yaptıkları hakkında bilgi veren ve gelinen aşamada yaşanan sıkıntıları da vatandaşlarla paylaşan Milletvekili Cumur, Yıldızkent’in en büyük sorununun yol sorunu olduğunu, bu sorunun da yaz bitmeden ortadan kaldırılması için büyük bir efor sarf ettiklerini söyledi.

Yaşanan sıkıntının kendilerinden kaynaklanmadığını, hukuki bir sürecin sonucunda ortaya çıktığını da önemle vurgulayan Milletvekili Cumur, mevcut alanın tarım alanı statüsünden çıkarılmasının ise azımsanamayacak bir başarı olduğunu kaydetti.

Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı’nın bir brifing sunduğu toplantıda vatandaşların zaman zaman hararetli bir şekilde yönelttikleri soruları büyük bir sabırla dinleyen ve itidalli bir tavır çizen Milletvekili Cumur, sorunun el birliğiyle çözülmesi gereken bir sorun olduğuna da vurgu yaptı.

Toplantının sonunda konuşan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş ise Yıldızlı’nın nüfusunun Yıldızkent’le ikiye katlanmasına rağmen gelirinin aynı oranda artmadığını vurgulayarak, buna rağmen belediyenin yaptığı çalışmaların örnek çalışmalar olduğunu ve takdir edilmesi gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler