Yeşilay Haftası Kutlandı

Yeşilay Haftası Kutlandı

Yeşilay Haftası Kutlandı

Yeşilay Trabzon Şube Başkanlığı Yeşilay Haftası kapsamında işyerlerini ziyaret ederek, şirket personeline bağımlılıkla mücadele konusunda bilgi verildi

 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Yeşilay Haftası kapsamında işyerlerini ziyaret eti. Boz, yönetim kurulu üyeleri ve formatör öğretmenlerle birlikte Özgüneş ile Sebat Sürücü Kursunu ziyaret etti. Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş ile Sebat Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt ile şirket personeline bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirmede bulunan Boz, hafta dolayısıyla 10 kişiden fazla personel çalıştıran işyerlerine bağımlılıkla mücadele konusunda ziyaret ettiklerini söyledi.

Boz, “Yeşilay Haftası kapsamında işyerlerini ziyaret ediyoruz. Sizlere başta tütün olmak üzere, alkol, madde, teknoloji ve kumar bağımlılığı üzerine bilgilendirmede bulunuyoruz. İşyerlerinde ki bağımlılığın başında sigara geliyor. Sizlerden Yeşilay Haftası kapsamında bu bağımlılıktan kurtulmanızı ve sigarayı bırakmanız konusunda bilgilendirmede bulunacağız. Formatör öğretmenlerimiz de bağımlılık konusunda bilgi verecek. Sigarayı bırakma konusunda Yeşilay olarak biz elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Yeşilay heyetine ziyareti için teşekkür ederek, “Yeşilay 99 yıldır ülkemizde bağımlılıkla mücadelede hizmet eden bir kuruluş. Bugün de sağolsunlar bizi ziyaret ettiler. Bağımlılıkla mücadeleyi anlattılar. Biz de Özgüneş olarak bağımlılıkla mücadeleye destek olmak için elimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu.

Sebat Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt, Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadelede yoğun çaba sarf ettiğini dile getirerek, “Yeşilay Heyetine ziyaretleri için müteşekkirim. Bugün burada bağımlılıkla mücadelede bilgilendirmede bulundular. Sağlığımız için bağımlılık yapıcı her türlü etkenden uzak durmamız gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, ziyaretler anısına Güneş ve Özkurt’a Yeşilay rozeti takarak hediye paketi takdim etti.

akcaabat-yesilay.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler