Yerel Buluşmalar Devam Ediyor

Yerel Buluşmalar Devam Ediyor

Yerel Buluşmalar Devam Ediyor

Akçaabat Belediyesi ev sahipliğinde ‘Yerel Buluşmalar’ etkinliği kapsamında vakıf ve dernek yöneticileriyle bir araya gelindi.

Vakıf ve dernek yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısına; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ak Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, Yerel Yönetimler Başkanı Uğur Cinemre, Belediye Başkan Vekili Abdullah Ertem, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci ve daire amirleri katıldı.

İlçenin sorunlarını konuşmak ve önerileri değerlendirmek için düzenlenen toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen; işbirliği içerisinde çalışmanın ve ortak akıl çerçevesinde hareket etmenin gerekliliğine vurgu yaptı.

Akçaabat Belediyesi olarak Akçaabat’ı imar etmeye, halkımızın ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya gayret gösteriyoruz diyen Başkan Türkmen, Hıdırnebi için hazırlanan projeden, Şinik Organize Sanayiinden ve Akyazı’da yapılması planlanan Şehir Hastanesinden, ikinci üniversiteden ve güney çevre yolun de bahseden Başkan Türkmen, bu projelerin gerçekleşmesi halinde Akçaabat’a büyük katkı sağlayacağının altını çizerek tüm bu projeleri ve daha fazlasını işbirliği yaparak hayata geçirmenin mümkün olabileceğin altını çizdi.

Akçaabat için turizmin önemine değinen Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Gastronomi alanında Akçaabat’ın tanınırlığının oldukça fazla olduğuna da belirterek “Yeme içme sektörü, doğal güzelliklerimizi, yöremizde devam ettirilen el sanatlarını ve lezzetiyle ünlü yöresel yemeklerimizi değerlendirip geliştirerek turizmde büyük bir sıçrama yapabiliriz.“ dedi.

Toplantıda konuşan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ise “Yerel Buluşmalar etkinliği kapsamında farklı kesimlerle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunabilme fırsatı yakalıyoruz. Derneklerimiz, ilçemizin sorunlarını ortaya koymakta ve çözüm üretme gayreti içerisinde olma yönünde oldukça önemli kuruluşlardır.” dedi.

Konuşmaların ardından toplantıya katılan vakıf ve dernek yöneticileri söz alarak görüş ve önerilerini sıraladılar. 

y1-001.jpgy4-001.jpgy5-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler