Yer Akçaabat, Günlerden Salı

Yer Akçaabat, Günlerden Salı

Yer Akçaabat, Günlerden Salı

Akçaabat’ın en önemli sorunlarından olan trafik çilesi artarak devam ediyor. Akçaabat’ın kangren haline gelen trafik çilesi artarak deva ediyor.

Akçaabat'ta kangren haline gelen ve neredeyse şehrin en önemli sorunu olan trafik  çözüm bekliyor.  Bu soruna bir de duyarsız sürücüler eklenince ortaya ilginç görüntüler çıkıyor.

 Akçaabat Hamam Çimeni İş Merkezi önünden başlayan ve Atatürk Bulvarı boyunca Ağanoğlu İlkokulu önüne kadar devam eden trafik çilesi Akçaabat’ı çekilmez bir hale getiriyor. Özellikle salı günleri otobüs duraklarına yapılan parkların yanı sıra yol ortasına bırakılan araçlara da bir müeyyide yapılmayınca ortaya ilginç görüntüler çıkıyor. Akçaabat eski balıkhane önünde bugün 2. Sıraya park eden araçlar nedeniyle Büyükşehir Belediye otobüsleri daralan yoldan geçemedi. Bunun üzerine araç kuyrukları oluştu. Vatandaşlar yola park eden aracı ise el birliği ile kaldırmaya çalıştıkları görüldü. Bildik manzaraların oluştuğu bu güzergaha yetkililerin bir an önce el atmaları gerektiği belirtildi.

akcaabat-sali-gunu-trafik-cilesi.jpgakcaabat-sali-gunu-trafik-cilesi2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler