Yeni Salonda Konser Verildi.

Yeni Salonda Konser Verildi.

Akçaabat’ta yeni yıl konseri düzenlendi ve karma resim sergisi açıldı.

 

 

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, yaklaşan yeni yıl nedeniyle bir konser verdi. Akçaabat Kültürpark’ta belediye tarafından yapılarak hizmete açılan çok amaçlı salonda gerçekleşen  ve koro şefliğini Salih Kazancıoğlu’nun yaptığı konserde Türk sanat müziğinden çeşitli eserler seslendirildi.

Konseri, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan ve çok sayıda vatandaş da izledi.

 

İki bölüm halinde verilen yıl sonu konserinde 22 eseri seslendirilirken, program izleyenlerden büyük beğeni aldı. Konser sonunda Belediye Başkanı Şefik Türkmen Şef Salih Kazancıoğlu ve koroda yer alan saz ve söz sanatçılarına teşekkür ederek çiçek verdi. Başkan Türkmen, Akçaabat’ın  sosyal ve kültürel alanlar başta olmak üzere her sahada gelişme gösterdiğini belirterek, "Bizlere bu güzel konseri hazırlayıp sunan Şef Salih Kazancıoğlu başta olmak üzere koroda bulunan tüm arkadaşları ve emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi.

Hizmete giren yeni salonda bir de karma resim sergisi açıldı. Resim sergisinde 40’a yakın resim ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat