İRTİCA

İmanlı Türk Milletinin islami emirler noktasındaki hassasiyeti bazıları tarafından irtica olarak tanımlanmakta.

Esasında irtica;insanı Allah (C.C.) rızasından,yolundan uzaklaştıran her şeydir.Yani bugün irticacı diye birilerini damgalayanlar irticacı,irtica diye tanımlananların karşıtıdır irtica.

-İrtica; Zemzem dolu kadehlerde değil, viski dolu,şarap dolu kadehlerde aranmalıdır.
-İrtica; Ashab-ı Kehf’in mağarasında değil, Dekyanus’un sarayında,Beyaz Sarayda aranmalıdır.
-İrtica; “Yazın imiği kaynamayanın, kışın güveci kaynamaz” diyen,askere çağırılırken hatırlanan,vergi verirken hatırlanan çilekeş Anadolu evladının sakalının telinde aranmamalıdır.

-İrtica; minarenin şerefesinde değil, güpegündüz koskoca bir milleti soyan ve soyduran, bunlara ortak olan hırsızların, hortumcuların arasında aranmalıdır.

-İrtica;Kutlu Doğum haftası münasebetiyle 9-10 yaşlarındaki kız çocuklarının başlarını örterek ilahi okumalarında değil,ilk ve orta öğrenim çağındaki çocukların kullanımına kadar düşen alkol,sigara, uyuşturucuda aranmalıdır.

-İrtica; İffeti ile arşın direği, iman ve ihlası ile dinin yarısı, edep ve hayası ile dünyanın süsü olan Müslüman Türk kızlarının ve hanımlarının başının örtüsünde değil, eşcinsellerin nikahına alkış tutan, çıplaklar kampına ruhsat veren, zinayı suç olmaktan çıkaran ahlaksızların ve iffetsizlerin arasında aranmalıdır!

Evet irtica diyerek bu milletin değerleriyle daha fazla oynanılmamalı.İrtica diyerek kimliksizleştirme,ahlaksızlaştırma,inanç değerlerinden,örf ve adetlerinden uzaklaştırılma projesi ortaya konulmamalıdır.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar