CUMURUN RESTİ

AKP Genel Merkezi'nde yapılan aday tanıtım toplantısında Akçaabat adayının açıklanmamasının ardından Akçaabat kısa süreli bir şok yaşadı. Daha önce ilçe yönetimi tarafından Akçaabat belediye başkan adayı olarak gösterilen M. Haydar Ustaoğlu adaylıktan çekildiğini açıklaması partililerce şaşkınlıkla karşılandı.

Gerçi tek aday olarak gösterilen Ustaoğlunun adının okunmayışına sadece partililer değil ilçenin Milletvekili Mustafa Cumur da şaşkınlıkla karşıladı. Partisinin aday tanıtım toplantısına katılmayışsının nedeni Ustaoğlunun adının listede olmayışsı olarak söyleniyor.

Başta Bayındırlık ve İskân Bakanı Faruk Özak Milletvekilleri Safiye Seymenoğlu ile Kemalettin Göktaşın Akçaabat Belediye başkanlığı için mevcut başkan Şefik Türkmen’in aday gösterilmesini istedikleri bunun içinde Akçaabat belediye Başkanının isminin açıklanmadığı söyleniyor. Şefik Türkmen’inde AKP için nabız yokladığı Bayındırlık ve İskân Bakanı Faruk Özak ile başkanlık için görüştüğü iddia ediliyor.

Bu gelişmelerden sonra AKP İlçe yönetimi dün akşam olağanüstü toplantı yaptı. Gece geç saatlere kadar süren toplantının ardından Ustaoğu ile yola devam kararı alan Osman Çavuş ve ekibi dik durarak başka Başta Bayındırlık ve İskân Bakanı Faruk Özak Milletvekilleri Safiye Seymenoğlu ile Kemalettin Göktaşın ile İl yönetimine rest çektiler.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana Belediye başkanı AYTAÇ DURAK için söylediği Ömrü neredeyse belediye başkanlığında geçecek ve hala burayı bırakmamak... Bu nasıl hırs? Olacak iş değil cümlesini Şefik Türkmen için söyleyen AKP liler artık Akçaabat’ta değişimin zamanının geldiğini söylüyorlar.

Bu değişim gerçekleşecek mi gerçekleşmeyecekti bekleyip göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum