ÇOK VEFALIYIZ ÇOK...

Trabzon Vakfı ve Derneği\'nin 5.sini gerçekleştireceği "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri" 19-22 Şubat 2011 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi\'nde devam ediyor. Ben de görevli olarak bu yıl 4.kez başkentteyim. Trabzon adeta Ankara’ya akın etti diyebiliriz. Devlet Bakanımız Sayın Faruk Nafız Özak'ın önderliğindeki etkinliklere spordan siyasete her kesimden dostumuzu görme imkanı bulduk sohbet ettik hasretlik giderdik.

 Akçaabatlılar vakfı Ankara şubesinin 17 Şubat Akçaabat’ın kurtuluşu nedeniyle düzenlediği geceye de katıldık. Ankara Gazi Üniversitesi'nde düzenlenen geceye Akçaabat’tan da çok sayıda konuk katıldı. Sıcak bir ortamda geçen gecede dikkatimizi çeken Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'in yaptığı konuşmada Akçaabatlı olan AKP Milletvekili Osman Pepe’nin ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etmesi oldu. Türkmen iki dönemdir ilçenin milletvekilliğini yapan Sayın Mustafa Cumhur’un hizmetlerinden hiç bahsetmemesi dikkat çekti. Sayın Mustafa Cumur’un İlçeye kazandırdığı hizmetler unutulmamalıdır.

Bir haftadır Ankara’da olunca Trabzon’daki gündemi de yakından takip etme şansımız olmuyor. Gündemi akçaabatajanstan takip etme şansını buluyoruz. Akçaabat Sebatspor’da yaşanan sıcak gelişmeleri buradan örgendik.

Mehmet Birinci ile yolların ayrıldığı ve Ekrem Al’la anlaşıldığı açıklandı. Bu sıcak gelişmeyi duyunca Akçaabat Sebastpor başkanı Zeki Öztük ile yönetici Hakkı Emiroğluna 'çok vefalı kulübüz' dedim onlarda nedenini sorunca, bizi Bank Asya’dan Spor Toto 2.lige yollayan iki kader adamının yıllar sonra bu takımda olmasını söyledim. Akçaabat Fatih Stadı’nda gözyaşlarımı tutamadığım maçta Altay bizi 1-0 yenerek bizi kümeye atmıştı. Ne yazık ki bu isimler şimdi Akçaabat Sebatspor'da görev yapıyor. Başkan Zeki Öztürk taraftarın vafasızlığından bahsetti. Ben de başkanın bu söylemine sonuna kadar katılıyorum.

Yukarıda söylediğim gibi biz çok vefalı kulübüz bizi icraya veren temlik koyan takımın otobüsünü elinden alanlara forma veren bir camiayız. Belki yöneticiler unutabilir bizden hatırlatması…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.