CEMİL USTA

Köfte ocağından kulüp başkanlığına…

 

Karadeniz Bölgesi hırsın, azmin, dayanıklılığın ana vatanıdır. Bölgemiz bu özelliğini hırçın denizinden mi aldı bilinmez. Ama şu bir gerçekçi Cemil Kalkışım(usta) bu özellikleri taşıyan bir isim. Geldiği noktaya azmi çalışma hırsı ve dürüstlüğüyle geldiğini söyleyebilir. Kulüp başkanlığı serüveni amatör olarak kısa bir süre sürmesine rağmen yaptığı icraatlarla kendini hissettirdi.

Hiçbir zaman görevden kaçmayan ancak kaçak dövüşten kaçınan kişiliğiyle ön plana çıkan Cemil Usta Akçaabat sebat sporu toparlayacağına inanıyorum. İlçe takımı olmanın zorluğu kendi haline bırakılan kulübün kapanma noktasına kadar gelmesinde kulübe hiçbir katkı sağlamayan ancak orayı bir rant kapısı olarak görenlerin katkısı çok büyük.

Mevcut yönetimin görevde kaldığı süre içersinde yaptığı bir icraatını göremedik ne yazık ki. Boşa giden günlerden sonra gazetelere manşet olan koça çınar. Bunun sorumluları köşelerine çekilip Trabzonspor un pilot takım olmasına karşı çıkan kendilerini herkesten üstün görenlerdir. Yazık çok yazık

Gelinen noktada Cemil Kalkışıma büyük görev düşmektedir. Yapacak olduğu listesine alacak olduğu kişileri çok iyi belirlemelidir. Adları kâğıt üzerinde kalacak isimlere yer vermemelidir. Kendisine destek olacağız diyenlerde listesine almalıdır. İsimleri sadece listede kalacak kişi lazımsa beni de yazın o zaman başkan.

Yıllardır bu camianın içersindeyiz 40 bin nüfuslu ilçeni profesyonel takımının maçına 40 kişinin geldiğini bazı tribünlerin hiç açılmadığı zamanları bile gördük. Ama başarıda kendilerini ön saflarda alanları da gördük.

Artık sen ben kavgasının bırakıp Akçaabatlıyım diyen herkesin bundan sonra tribündeki yerinin alacağına inanıyorum.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.