Derviş ALTUNTAŞ

Derviş ALTUNTAŞ

YOKSA KOMPLOMU?

Bir hatırlayalım son maçları isterseniz.

 

Deplasmanda Ofspor karşılaşması oynadı bu takım. Rakibine göre çok üstün bir oyun sergileyerek sahadan 3-2  ayrıldı.  Bu maçı izleyenlerden birisi olarak ben ve yanımdaki diğer arkadaşlar "bu takım play-off oynar" demiştik. Çünkü sahada mücadele eden ve gol için çaba harcayan bir takım vardı. Bu mücadelenin karşılığını da 3 puan ile  alıyorlardı.

 

Bir hafta sonra evimizde lig lideri Tokatspor'u konuk ettik. Herkes bu ligin en iyi takımı Tokatspor diyordu.  Kişisel bir hata ile 1-0 mağlup duruma düşmemize rağmen oyundan kopmayan ve yine mücadele eden bir takım vardı sahada ve bunun sonucunda da golü bularak en azından lig liderinden 1 puan koparmış oluyorduk. Bu maçta da benden daha iyi futboldan yan yana gazeteci arkadaşlar  Sebatspor'un iti bir takım olduğu konusunda hem fikir olduk.

 

Bir hafta sonra Etimesgut Şekerspor'a konuk olduk. 2-1 mağlup olduğumuz bu karşılaşmada dir düşüş başlamıştı takımda. Ama yine de 1 gol atmayı başarmıştık.

 

Bu karşılaşmadan sonra evimizde Çankırı Belediyespor'a  2-0 (ki Çankırı'nın ilk deplasman galibiyeti idi bu)  , deplasmanda Çorumspor'a 6-0 mağlup oluyordu bu takım.

 

Bugün oynanan karşılaşma çmcesi hafta için takımın antrenmanını izleme imkanı bulduk. İdman öncesi Başkan Kalkışım çok duygusal bir konuşma yaptı sporculara. Bu konuşmayı duyan sporcular önüne gelen her takımı yener geldi bana. Ve sonraki çift kale maçı, kıran kırana bir maç. Çift kale antrenmanda mücadele ve istek en üst seviyede.

 

Bu görüntü ile bir çıkış maçı olacak diye umut ettiğimiz Trabzon Karadenizspor karşılaşmasını izlemeye gittik.

 

Karşılaşma başladı. Ama Akçaabat Sebatsporlu sporcular sanki zoraki koşar gibi idi. İki hafta önce izlediğimiz ve Bu Sebat Takım oldu dediğimiz takımdan eser yok sahada. İlerlemiş yaşına rağmen Mehmet İpek ve Kaleci Ahmet, canla başla sahada mücadele eden ender sporcular arasında idi.

Daha 3 hafta önce sahada oynayan sporcular ile bugün oynayan sporcuların nerdeyse tamamı aynı.

 Peki bu sporculara, bu takıma ne oldu gerçekten.

Yoksa perde arkasında farklı şeyler mi oluyor.

Birilerine komplomu yapılıyor.

Bunu anlamak mümkün değil.

Daha  fazla rezil olmaya tahammül edemeyiz.  

Önceki ve Sonraki Yazılar