Derviş ALTUNTAŞ

Derviş ALTUNTAŞ

IŞIĞI GÖRMEK

Akçaabat Sebatspor’da göreve gelen yönetim ile birlikte çok güzel şeyler oluyor.

Eski heyecan artık geri geldi diyebiliriz.

Hafta sonları bile dolmayan deniz tarafındaki tribünler hafta içindeki bir karşılaşmasında bile neredeyse dolu. Protokolde uzun süreden beri görmediğimiz askeri komutanlar bile maçlara geliyor. Artık Kaymakam ve Belediye Başkanı'nı söylememize gerek yok. Çünkü onlar deplasmanlarda bile takımımızı yalnız bırakmıyor.

Eski ve yeni bu kulübe hizmet etmiş, kırmızı beyazlı renklere gönül vermiş çok sayıda sporsever de protokol tribünündeki yerini aldı.

Uzun süreden beri ilk defa tribünler balonlar ile süslendi. Takımlarına destek veren az sayıda taraftara ise eski günlerin geleceğinin habercisi gibiydi.

Ya sahada oynayan sporcularımız. Rahatça “İşte benim takımım bu”  diyebileceğimiz bir futbol ortaya koyuyordu. Mücadele ediyor, pozisyon buluyor ancak bu vuruşlar gol ile sonuçlanmıyordu. Ama olsun ben takımı çok beğendim. Akçaabat Sebatspor tam bir takım olmuş. Eksikleri yok değil. Ama bunları zamanla gidereceğine inancımız tam.

Maç sonrası hoca ile konuştum çok doğru bir laf etti. Rakip “pozisyon bulmadan gol buldu” dedi. Böyle bir hatanın yapılması yılların file bekçisine yakışmadı.

 

Açıkça dünkü maçta ben ışığı gördüm diyebilirim.

Hem saha dışında oluşan birliktelik, hem de saha içerisinde yapılan mücadele ile bunu görmek mümkün.

Yazmadan geçemeyeceğim. Devre arası protokol ve basın tribününe tabaklar içerisinde tatlı börek ve çay servisi yapıldı. Çok iyi düşünülmüş bir davranış. Ben ikramdan almadım. Yanımda Trabzon’dan gelen gazeteci arkadaşlara ikram ettim. Belki küçük bir ikram ama insanların sevgini kazanmak için çok güzel bir davranış. Kim düşünmüş ise teşekkür ediyoruz.

Kısa sürede çok büyük işler yapılmış Akçaabat Sebatspor’da. Her kimin katkısı olmuş ise bir Akçaabatlı olarak onlara teşekkür etmek boynumuzun borcudur.

 

 

 *************

 

 

 

 

 

Yeni oluşan yönetimden sonra bu ilk yazım.

Bundan önceki yazımda “aldığım hiçbir görevi yarım bırakmadım” diyen Kaşif Töre Ağanoğlu başkana biraz yüklenmiştim. O’nun yönetiminde görev alan arkadaşlarda bana biraz kırgın olduklarını belirtiyorlar. Ama eminim ki bana kızanlarda benim gibi düşünüyordu. Açıklamakta tereddüt ediyorlardı sadece. Akçaabat Sebatspor’a kim bir bardak su vermek için çaba harcamışsa ona karşı saygımız vardır. Bu bağlamda Ağanoğlu’da bir şeyler yapmak için yola çıktı ama evdeki hesap çarşıya uymadı. 

Önceki ve Sonraki Yazılar