Yaylacık'ta Doğalgaz İsyanı

Yaylacık'ta Doğalgaz İsyanı

Yaylacık'ta Doğalgaz İsyanı

Akçaabat'ın  18 bin nüfusu ile bir çok ilçeden büyük molan Yaylacık mahallesinde yaşayan vatandaşlar doğalgazın mahallelerine bir türlü gelmemesine tepki gösterdi. Yaylacık mahallesinde bulunan bina sahipleri ve apartman yöneticileri bir araya gelerek doğalgazın mahalleye gelmemesine tepkilerini dile getirdi. Mahalle sakinleri adına açıklama yapan Yaylacık Muhtarı Hakan Karan, 2011 yılında söz verilmesine rağmen hala herhangi bir çalışmanın yapılmadığı mahallede bazı vatandaşların elektrik sobalarıyla ısınmak zorunda kaldıklarını dile getirdi.

Muhtar Karan "Akçaabat'ın hızlı gelişen mahallesi olan Yaylacık mahallemize 2011 yılında doğalgaz sözü verildi. Aradan geçen süre içerisinde birçok yeni bina yapıldı ve bu binalar doğalgaz uyumlu planlandı. Hatta bazı binalar doğalgaz gelecek diye kömür kazanı bile konulmadı. Fakat bu insanlar şimdi mağdur durumda. Hemen yanı başımızda olan Söğütlü'ye kadar doğalgaz gelmişken neden buraya ve buradan da Akçaabat merkeze verilmesi için bir çalışma yapılmadı. Bu durum özellikle İlkadım Caddesi, Akçaabat Caddesi etrafındaki vatandaşları mağdur etmiştir. Yetkililerden bir an önce mahallemizde doğalgaz çalışmasına başlanmasını istiyoruz" dedi.

Em Çok Konut Yaylacık'ta satılıyor.

Akçaabat'ta son dönemde en çok konutun Yaylacık'ta satıldığını ifade eden Muhtar Karan "Akçaabat'ın hızla gelişen bir bölgesi olan Yaylacık, konut satışında da en çok konut satılan mahalle konumunda. Birçok yeni proje yapılıyor ve doğalgaz gelecek diye bu konutlar hızlı bir şekilde satılıyor. Fakat bu konutlarda doğalgazın geç gelecek olması bu satışları olumsuz etkilemektedir." dedi.

akcaabat-yaylacik-dogalgaz-bekliyor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler