Yavuz Aydın Tepki Gösterdi

Yavuz Aydın Tepki Gösterdi

Yavuz Aydın MHP Trabzon teşkilatının da görevden alınmasına tepki gösterdi

MHP Genel Merkezi tarafından parti içi muhalefeti sindirme ve susturmaya yönelik anti demokrat davranışlar sürerken son olarak Trabzon teşkilatının da görevden alınması bardağı taşırdı. Geçen dönem MHP Milletvekili adayı olarak partiye ivme kazandıran işadamı Yavuz Aydın da yaşananlara tepki gösterdi. Aydın amaç ülkeyi yönetmek değil koltuklarını korumaktır' dedi.

MHP'ye güç kaybettiriyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından parti içi muhalefeti ortadan kaldırmaya yönelik devam eden teşkilat kapatma ve görevden almalar sürüyor. Son olarak Trabzon, Sivas ve Nevşehir İl teşkilatlarını kapatması da gerilimi iyice yükseltti. MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın da yapılan anti demokrat duruma tepki gösterdi. Önceliği ülkenin içinde bulunduğu kaotik duruma yönelik siyaset üretmek olan MHP Genel Merkezi'nin ne yazık ki ülkenin durumunu göz ardı edip koltuk sevdasına kapıldığını ifade eden Yavuz Aydın, "Ülke ateş çemberinde, kan gözyaşı eksik olmuyor. Muhalefet yapması gereken MHP Genel Merkezi tarafından demokrasiyle bağdaşmayan görevden alma ve muhalif parti teşkilatlarımızı kapatarak milliyetçi, ülkücü parti mensuplarımızı kendi koltuk sevdaları uğruna adeta iç çatışmaya sürüklemek istiyor. Genel merkez partimize güç ve imaj kaybettirmekten geriye durmamaktadır.

Dik durmak vicdan borcumuzdur

Milliyetçi Hareket Partisinin şu an içinde bulunduğu bu kaotik durumdan bir an önce kurtulması gerektiğini belirten Aydın, 'Yüce Türk Milletine yeni bir ufuk, yeni bir ışık, yeni bir heyecan getirecek dinamik kadroların görev alabilmesi ve MHP'nin ilk seçimde iktidar olabilmesi için, Kürşat'larla, Şamillerle, Fatih'lerle, Yavuz'larla, ülke yönetmek için, imza veren ve görevden alınan dava arkadaşlarımızın, bu kutsal duruşuna saygı duymak ve destek olmak bütün ülküdaşlarımızın tarihi ve vicdani bir borcudur. ALLAH’IN izniyle bu hareketi, ülküdaşlık hukuku içersinde el birliği, güç birliği, gönül seferberliği içersinde hak ettiği noktaya taşıyacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler