Yarışlar Nefes Kesti

Yarışlar Nefes Kesti

Yarışlar Nefes Kesti

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programı arasında yer alan Salcano Trabzon MTB Cup (C3) yarışları sona erdi.

Uluslararası Salcano Trabzon MTB CUP bugün Trabzon'un Akçaabat ilçesinde  yapılan zorlu etap ile sona erdi.

Elit erkekler kategorisinde birinciliği İranlı sporcu Faraz Shokri, ikinciliği Sakarya Üniversitesi Spor Kulübü'nden Bilal Akgül, üçüncülüğü ise Rize Gençlik ve Spor Kulübü'nden Emre Yavuz kazandı. Elit bayanlar kategorisinde ise birinciliği Başkent Üniversitesi Spor Kulübü'nden Esra Kürkçü,İkinciliği Adıyaman Doğa Sporları Kulübü'nden Simge Ekici, Üçüncülüğü ise İstanbul'dan ferdi olarak yarışan Merve Pelin Bayram Kazandı.Genç Erkekler kategorisinde ise, birinciliği Sakarya Üniversitesi'nden Zeki Kaygısız, ikinciliği Kapadokya Bisiklet Spor Kulübü'nden İzzet Şahin İçen ve üçüncülüğü Antalyaspor Kulübü'nden Serdar Anıl Depe kazandı.

Genç Bayanlar kategorisinde ise, birinciliği Karaman Performans Spor Kulübü'nden Aybuke Ünlü, ikinciliği Büyükçekmece Bisiklet Spor Kulübü'nden Selen Cansın Çevik ve üçüncülüğü Karaman Performans Spor Kulübü'nden Fatma Sezer kazandı.

Master 30 kategorisinde birinciliği Yalova Gençlik Hizmetleri'nden Kamil Alev, ikinciliği İzmir'den ferdi olarak yarışan Turgay Germen ve üçüncülüğü İstanbul'dan ferdi yarışan Oğuz Özçelik kazandı.

Master 40 kategorisinde ise birinci Toprak Su Gençlik Spor'dan Tunga Kayım, ikinciliği Trabzon'dan ferdi yarışan Even Scharnıng ve üçüncülüğü İstanbul'dan ferdi yarışan Ali Taşkıran kazandı.

Dereceye giren sporcular için Akçaabat Söğütlü Atletizm Stadında  ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül törenine, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Birdal Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Müdürü Engin Uzun ve sporcular katıldı. Törende dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler