Yarışarak Öğreniyorlar

Yarışarak Öğreniyorlar

İlçemizin özel eğitim kurumlarından biri olan Özel Gülbaharhatun Koleji, öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği etkinlikleri bu yıl da sürdürüyor.

     İlçemizin özel eğitim kurumlarından biri olan Özel Gülbaharhatun Koleji, öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği etkinlikleri bu yıl da sürdürüyor. Temel amacı grup çalışması yeteneğini geliştirmek olan “denge” yarışması okulun spor salonunda gerçekleştirildi.
20 ilköğretim ve lise öğrencisinin yarıştığı etkinliğin ilk etabında öğrenciler bisiklet üzerinde denge yeteneklerini ön plana çıkarmaya çalıştılar. Bu etapta başarılı olanlar daha sonra denge merdiveni ile en üste çıkmak için mücadele ettiler. Etkinliğin son yarışması ise üst üste yerleştirilmiş bardak kulesinden bardakları kuleyi bozmadan çekmenin amaçlandığı bardak çekme yarışması oldu.
      Yarışmanın sonucunda birincilik ipini 7. sınıf öğrencilerinden Efnan Saraç göğüsledi. Saraç’a ödül olarak yarım altın hediye edildi. Yarışma ikincisi Nafi Göktuğ Yalçın’a 3 kişilik yemek, yarışma üçüncüsü Emre Çolak’a ise 250 kontör ödül olarak verildi.
Okul Müdürü Şaban ERDEM yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik ederken, etkinliği hazırlayan Fen Lisesi öğrencileri ve Fizik Öğretmeni Ahmet Taşova’yı kutladı.
Fizik Öğretmeni Ahmet Taşova ise bu tür etkinlikleri yıl boyunca devam ettireceklerini belirterek, etkinliklerle grup çalışması yeteneğinin geliştirilmesini amaçladıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim