"Volkan abi" Krizi Devam Ediyor

"Volkan abi" Krizi Devam Ediyor

CHP Trabzon İl Örgütü’nde ön seçimle sonuçlanan parti içi demokrasi zaferinin ardından şimdi de ‘Volkan abi’ krizi yaşanıyor.

CHP Trabzon İl Örgütü’nde ön seçimle sonuçlanan parti içi demokrasi zaferinin ardından şimdi de ‘Volkan abi’ krizi yaşanıyor. Daha önce kontenjan adayı olarak müracaat ettiğini kaydeden CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Trabzon’daki ön seçime girmeyeceğini yazılı olarak bildirdi.

TRABZON İl Örgütü’nün ilçelere düzenlediği aday tanıtım ve ziyaret programlarına katılmayan Canalioğlu, 29 Mart Pazar günü yapılacak olan eğilim yoklamasına da katılmayacağını açıkladı. Canalioğlu, Trabzon’daki teşkilat mensuplarına kırgınlığını ifade ederek, “AKP iktidarına karşı mücadelenin yükseltilmesi gereken bir dönemde Trabzon’daki tartışmalar partiye zarar verdi. Ben 10 yıldır Trabzon’da hizmet veriyorum. Ama bazı kesimler ben yokmuşum gibi davranıyor. Eğilim yoklamasına katılmayacağım. Neden katılayım. Ben başvurumu yaptım. Ayrıca bu eğilim yoklaması hâkimsiz yapılıyor. Unutmayın siyasette her şey değişebilir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset