Düzköy Yolunda Yıkım Yapıldı

Düzköy Yolunda Yıkım Yapıldı

Akçaabat Belediyesi'nce izinsiz olduğu gerekçesiyle yaylacık mahallesinde bazı işyerlerinin bölümleri yıkıldı.(VİDEOHABER)

Akçaabat Belediyesi Zabıta ekiplerince Yaylacık Mahallesi Düzköy Caddesi üzerinde bulunan işyerlerinin izisiz bölümleri yıkıldı. Sabah saatlerinde zabıta ekipleri ve iş makineleriyle yıkılacak dükkânların önce gelen zabıta ekipleri ve beraberinde iş makineleriyle önce işyeri sahibine dükkânın karayoluna yapılan bölümünün boşaltılması istendi. Dükkân sahipleri bu uyarıyı önce dikkat almayınca belediye çalışanları dükkan malzemelerini zarar görmemesi için dükkan içerisine taşımak zorunda kaldı. Güvenlik kuvvetlerince boşaltılan dükkân önlerindeki izinsiz yapılaşmalar daha sonra belediyeye ait iş makineleriyle yıkıldı. 

Toplam 4 işyerinin yıkımı  ile ilgili Ulaştırma bakanlığı ve Karayolları genel Müdürlüğünün belediyeye yıkım emri vermesi üzerine gerçekleştirildiği belirtildi. 

İşyer sahipleri ise yıkıma tepki gösterdi ve yapılan bölümlerin belediyenin görüşü alınarak yapıldığını iddia etti. İşyeri sahiplerinden Süleyman Yetimoğlu "Bu alanı belediye yetkililer tarafından bizzat yerinde incelerek bize izin verildi. Bizde buraya bu bölümü ekledik. Şimdi bunu inkar ediyorlar ve yıkımı yapıyorlar. Bu yapılan bir haksızlıktır "diyerek belediye ekiplerine tepki gösterdi. Yetimoğlu, ihlal ettikleri belirtilen alanın çok küçük bir alan olmasına rağmen, belediye ekiplerinin kendilerine ait müştemilatları da yıktığını belirterek konunun takipçisi olacaklarını söyledi. 

  4 işyerinin karayolunu işgal eden bölümleri olaysız bir şekilde tamamlandı.


yıkım
by akcaabathaber

FOTOGRAFLARIN İZİNSİZ KULLANILMASI HALİNDE YASAL HAKKIMIZI KULLANACAĞIMIZIN BİLİNMESİNİ İSTERİZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Video