Cumur Tekstil Fabrikasını Ziyaret Etti

Cumur Tekstil Fabrikasını Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur Akçaabat’ta faaliyete geçen tekstil fabrikasını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi edindi. VİDEO HABER

Cumur, Akçaabat’ta daha önce Tekel binası olarak kullanılan ve HERRY isimli bir firmaya verilerek tekstil üretimi yapması sağlanılan tesiste faaliyete geçen işletmede incelemelerde bulundu. Cumur ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, bu tesisin bir altyapı tesisi olduğunu belirterek, “Şu anda burada 210 kişi civarında işçi çalışıyor. Bu otelde olduğu zaman, diğer kısımlar açıldığı zaman bu 500’e tamamlanacak.” dedi.

cumur-tekel5.jpg

 

Mustafa Cumur ziyaret sonrası yaptığı açıklamada“HERRY Mağazası’nın imalat yerini gezdik. Burada çalışanlar hem sanat öğreniyorlar, hem üretim yapıyor hem de bunun yanında para kazanıyor. HERRY Mağazası yetkililerine Akçaabat’ı tercih ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

cumur-tekel4.jpg

 

cumur-tekel1.jpg 

Akçaabat’ta bir çok gencin iş kapısı haline gelen fabrikanın kısa sürede faaliyete geçmesinde dolayı mutlu olduğunu ifade eden Cumur “ Burada insanlara iş, aş veriyorlar. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ben orada gömlekleri görünce ‘Made İn Akçaabat’ dedim. Akçaabat üretimi gömlekler var orada. Bu üretilen ürünler dünyanın her yerine dağılacak.İlçemize katacakları yönünden bu tesis çok değerli. Bu bir altyapı tesisiydi. Organize Sanayi Bölgemiz açıldığı zaman çok daha farklı olacak. Şu anda burada 210 kişi civarında işçi çalışıyor. Bu otelde olduğu zaman, diğer kısımlar açıldığı zaman bu 500’e tamamlanacak. Bu istihdam açısından çok önemli bir rakam. Gençliğin istihdam edilmesi bakımından çok önemli. Artı ülkemize katma değer katması bakımından çok önemli. Buradaki ürünlerin bir kısmı ihraç ediliyor. HERRY bilindiği gibi kadın giyimde çok önemli bir markadır. Buradaki gerek ustabaşı arkadaşlarımıza, gerek işçi arkadaşlarımıza, çalışanlara başarılar diliyoruz. İnşallah buradaki üretilen ürünlerle birlikte ülkemiz döviz kazanacak, burada daha fazla istihdam sağlanacak. Ben üstüne basa basa söylüyorum bu bir başlangıçtır. Devamı Organize Sanayi Bölgemizle gelecek” dedi.

Mustafa Cumur 2 yıl içerisinde Akçaabat’ın ve Trabzon’un işsizlik sorununu çözeceklerini de iddia etti.

cumur-tekel3.jpg

 
Mustafa Cumur Tekstil Fabrikasında
Yükleyen akcaabathaber. - haber videoları


MUSTAFA CUMUR TEKSTİL FABRİKASINDA İNCELEMEDE BULUNDU
Yükleyen akcaabathaber. - Akçaabat'tan Haber videoları

Haber ve Görüntü:Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Video