Vekillerden geçmiş olsun ziyareti.

Vekillerden geçmiş olsun ziyareti.

Vekillerden geçmiş olsun ziyareti.

Vekillerden geçmiş olsun ziyareti.

Bir süredir Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde taedavi gören AK Parti Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Altıntepe’nin babası Ali Altıntepe, ziyaretçi akınına uğradı.

Yapılan geçmiş olsun ziyaretine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Muhammet Balta ve Salih Cora ile Trabzon valisi Abdil Celil Öz, AK PArti İl Başkanı Haydar Revi, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Musa Bulut, Akçaabat belediye Meclis Üyeleri Ahmet Öztürk ve Salih Tarakçı, Çalköy eskiBelediye Başkanı Mehmet Tayar, AK Parti İl Yöneticileri Ekrem Üçüncü ve Aydın Özkurt  katıldı.

 Bakan Soylu, bir süre hastanede kalarak Ali Altıntepe ile sohbet etti ve hastalığı hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.bakan-soyludan-hasta-ziyareti.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Altıntepe, başta Bakan Süleyman Soylu olmak üzere ziyarete gelen herkese teşekkür etti. Altıntepe “Sayın bakanımız sayın Süleyman Soylu başta olmak üzere, sayın  milletvekillerimiz,  Sayın valimiz ve AK Partili arkadaşlarımız bu zor günümüzde bizi yalnız bırakmadı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

bakan-soyludan-hasta-ziyareti2.jpg

bakan-soyludan-hasta-ziyareti1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler